LINN DÖSSING

NYA FAVORITER I GARDEROBEN

I samarbete med Hunkemöller

Äntligen är det dags för ett nytt samarbete med mina favoriter, hunkemöller! Denna gången fokuserar vi på träningskläder och det gjorde mig så himla glad. Om det är något som gör mig peppad på träning så är det snygga och sköna träningskläder, och det är inte helt lätt att hitta faktiskt. Denna gången kände jag för att ta något annat än svart då det är nästan bara det jag har i träningskläder haha, så det fick bli leopard, och såå snygga!

Som vanligt sitter BH-n som en smäck, alltid så när man beställer från hunkemöller vilket jag älskar. Jag var i butik för ett tag sen och fick hjälp med vilken storlek jag skulle ha och efter det har jag beställt den storleken och aldrig har det varit så skönt att ha BH på sig. Det gjorde mig så glad att dom har BH-storlekar i sport-BHn också och inte XS-XL. Denna BH:n är nivå tre vilket betyder att den har stadga för högintensiv träning och det känns verkligen, den sitter där den ska och skyddar otroligt bra. Som alltid med sport-BH (i alla fall för mig) så känns det som att den är SÅ liten innan man väl får den på plats, då sitter den som en smäck. Ännu ett plus med BH:n är att den har dragkedja fram så det är SÅ enkelt att få på den även om man är svettig.

Byxorna är bland det mjukaste jag ägt i mitt liv. Om jag inte tränar i dom så myser jag i dom haha. Jag gillar verkligen att dom är lite kortare i modellen då jag brukar ha problem med att träningsbyxor korvar sig nere vid ankeln vilket gör att dom kasar ner konstant. Jag har såklart testat träna i dessa kläder och det var SÅ skönt, behövde inte dra upp byxorna en enda gång och DET är så viktigt för mig. Så om ni är ute efter sköna, snygga och hållbara träningskläder borde ni verkligen kolla in hunkemöller, och glöm inte gå in i butik för att få hjälp med din exakta storlek då vi ofta väljer fel!

Gillar

Kommentarer

Amanda (Swedish Passport),
Åh, älskar verkligen matchande träningsset! Måste kika in detta då jag verkligen har problem att hitta träningstights som inte börjar glida ner så fort man tar ett steg liksom 😉
swedishpassport.com
Linnéa,
Ah älskart’ såååå snygga plagg på en fin tjej 😍🤩
nouw.com/linnealiebig