LINN DÖSSING

NU VÄLKOMNAR VI 2020

Finns det ens någon som kan förstå att vi snart går in i ett nytt årtionde? Att vi är på väg in i 2020?! Jag minns så väl när man var yngre och 2020 kändes som 50 år bort, som något man aldrig kommer uppleva. Jag tror mig också minnas att jag trodde att vi skulle kommit mycket längre än vad vi gjort inom många olika ämnen. Men jag är ändå hoppfull, jag går in i 2020 med mycket lycka och förväntningar! Så för att göra oss redo för det nya året tänkte jag köra en nyårstag som jag lånat av fina @granfeldts, kolla in hennes blogg vetja!

1. En dålig vana som jag kommer att bryta: Att sova till 11-12 varje jäkla dag. Jag jobbar nästan alltid kväll eller jour vilket betyder att jag börjar antingen 12.30 eller 16.00 och just nu får jag nästan inte ut något av dagarna. Jag vill komma in i perioden där jag går upp 08 varje dag igen, mår så mycket bättre då!

2. En ny färdighet som jag vill lära mig: Men gud vilken svår fråga? Jag hade nog velat bli mer vig, alltså lära mig hur man använder kroppen på rätt vis för att kunna bli så vig som möjligt. När jag var yngre och dansade var jag galet vig men nu är man ju mer som ett kylskåp ungefär.. Haha!

3. En person som jag vill sträva efter att bli: Att bli den bästa versionen av mig själv. Endast göra det JAG mår bra av och verkligen lyssna på min kropp. Min kropp har verkligen fått lida i höst när det varit så mycket med mitt mående. Något som är jättejobbigt är att när jag hamnar i mina depressioner rasar allt, så mina matvanor, sovrutiner och träningsvanor blir helt kaos och det är svårt att komma tillbaka till rätt igen. Men jag jobbar på det, så jag vill tillbaka till den personen jag var innan jag rasade!

4. En god handling jag vill göra: Jag håller med Amanda här, skänka pengar till behövande! Jag har skänkt pengar till lite olika organisationer detta året men nästa år vill jag kolla upp saker närmre och bli fadder till någon behövande, det hade känts så otroligt bra i hjärtat.

5. En plats jag skulle vilja besöka: New York! Det har alltid varit en dröm och jag blir bara mer och mer sugen för varje dag som går. Men nu när jag har jobb sparar jag massa pengar så vem vet, det kanske inte dröjer jättelänge innan jag är där!

6. En bok jag skulle vilja läsa: "Flygrädd? Övervinn din rädsla med ACT är mitt mål att läsa under början av nästa år." Det skrev Amanda som svar på denna frågan och jag väljer att behålla det svaret! Jag visste inte att det fanns en sån bok men den ska jag garanterat läsa, är så otroligt trött på att flygrädslan ska förstöra för mig i många lägen. 

7. Ett brev jag skulle vilja skriva: Alltså tänk att få ett handskrivet brev på posten? Hur glad hade man inte blivit!! Jag ska ta och skicka ett brev till Moa i Norge, gud vad mysigt att brevväxla <3 

8. En ny maträtt som jag skulle vilja testa: Sushi! Ny och ny är den väl inte eftersom jag testat det massa gånger, men jag vill verkligen lära mig äta det. Det ser såå galet gott ut att jag till och med kan bli sugen på det, även fast jag typ spyr av smaken. Ja jag vet, det är något som inte står rätt till haha. 

9. Något som jag vill bli bättre på: Ta tag i saker. Nu när jag flyttat hemifrån blir det verkligen svart på vitt att jag är duktig på att skjuta upp saker, och nu är det bara jag själv som straffas för det haha.. Så att checka av punkter på att göra listan snabbare är mitt mål! 

10. Något som jag skulle vilja köpa: Har massa saker i min varukorg på Shein som jag kollat på så länge. Ska nog unna mig och beställa det när nästa lön kommer! 

Gillar

Kommentarer

Linnealiebig
Linnealiebig,
Älskar jackan o listan 🤩
nouw.com/linnealiebig
mollysvedin
mollysvedin,
Åhh så kul att få läsa dina svar, kanske lånar listan jag med. Och du är sååå fin Linn❤️
nouw.com/mollysvedin
carroat
carroat,
Så sjukt att gå in i 2020 snart och vilken härlig nyårslista! 😍
nouw.com/carroat
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorogn finaste du! Vilken fantastisk lista du bjuder på, så himla mysig den var att läsa. Åh shein har jag varit inne på många gånger men aldrig köpt hem något, kanske är dags haha. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Matildaberlin
Matildaberlin,
nämen det är verkligen SJUKT att det snart är 2020. HELT SJUKT!
säger precis som jag sa till Amanda - det här kommer utan tvekan bli ditt år hjärtat!! I can feel it 😍❤️😍❤️😍
nouw.com/matildaberlin
happyM
happyM,
Åh så fantastisk lista ❤️ Just det där med att gå upp 8, det vill jag också ta tag i!! Pluggar ju på distans så blir lätt att jag sover någon timme extra vilket bara är såå onödigt!! ❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym
celinelundqvists
celinelundqvists,
New York är ju typ drömmigaste platsen på jorden!! Du mååååste dit alltså!!
nouw.com/celinelundqvists
linneahedberg
linneahedberg,
Gud kommer ihåg precis som du skriver att man tänkte att 2020, då va man gammal haha. Ska bli kul att följa dig in i detta år ❤️
nouw.com/linneahedberg
Lillymihlte
Lillymihlte,
Det är som du skriver så galet att vi går in i 2020, vart tar åren vägen? Som jag känner igen mig i första punkten, även jag måste lära mig att gå upp i tid igen och ta till vara på dagen! <3 Kram vännen!
nouw.com/lillymihlte
malinkirstine
malinkirstine,
Meeeen så fin du är! Kram
nouw.com/malinkirstine