LINN DÖSSING

NU ÄR VI HEMMA IGEN

Godkväll vänner. Nu är vi på svensk mark igen och jag är äntligen hemma i min säng haha, som jag har längtat. Eftersom vi åkte från hotellet 02.30 inatt sov jag inte en blund förrän på flygplanet så sen jag kom hem vid 13 till min säng har jag sovit konstant. Jag vaknade för en stund sen så vet inte hur jag ska kunna sova inatt haha, men det får bli ett senare problem, sömn behövde jag!

Jag tänkte gå upp och äta sen lägga mig och kolla ikapp alla tv-program & alla bloggar jag missat, svårt att hänga med i svängarna när man reser! Även fast jag vet att ni förstår det till 100% vill jag be om ursäkt för att min uppdatering, svar på kommentarer & att kommentera tillbaka på era bloggar har varit värdelöst denna veckan. Men jag kände att jag behövde semester och att vara lite fri från telefonen, men snart är jag tillbaka!

Jag kör igång direkt igen nu när vi är hemma så denna helgen jobbar jag! Imorgon jobbar jag 11-21 och på söndag jobbar jag 9-20. På måndag ska jag packa upp, plugga & ta tag i bloggen igen, känner att jag inte har koll på något just nu, men så får det vara ibland. Ikväll ska jag bara vila och i helgen ska jag jobba, sen får jag ta tag i livet.

Hoppas ni får en fin helg vänner så är jag snart tillbaka som vanligt igen <3

Gillar

Kommentarer

isabylund
isabylund,
Välkommen hem finis! Du gjorde helt rätt med en paus från mobilvärlden, hoppas verkligen du njutit av resan <3 Du strålar!!
nouw.com/isabylund
mollysvedin
mollysvedin,
Fullt förståeligt att du inte haft tid att läsa/kommentera bloggar, du har haft semester och det Ska man ta tillvara på. Välkommen hem finaste 💗
nouw.com/mollysvedin
ArielC
ArielC,
Du ser ut som du har koset deg så mye! 💛💛
nouw.com/arielc
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Vännen min, ALLA förstår att du inte hunnit vara inne på bloggen som vanligt för det är mer än normalt att bara va och koppla bort när man är bortrest! Inga konstigheter alls!! <3 Du är finast och bäst hjärtat mitt <3
nouw.com/emmaengstrom
Linnealiebig
Linnealiebig,
Tack 🤩
såååå fina bilder 🥰
nouw.com/linnealiebig
evelinarou
evelinarou,
Skönt att vara hemma! 😃 <3
nouw.com/evelinarou
celinelundqvists
celinelundqvists,
Gud så fin du är med uppsatt hår! Du borde ha det oftare hihi <3 Verkar verkligen ha varit magiskt i Turkiet för din del!
nouw.com/celinelundqvists
Lillymihlte
Lillymihlte,
Fantastiska människa, såklart att vi förstår att du inte kan eller ska vara lika aktiv på din semester - semester är till för att koppla bort och njuta, precis som du har gjort! <3 All kärlek till dig vännen, du är så vacker!
nouw.com/lillymihlte
happyM
happyM,
Men du är SÅ galet fin!!!❤️❤️ Kram
nouw.com/happym
Sarah,