LINN DÖSSING

NU ÄR HÖSTEN HÄR PÅ RIKTIGT

Godkväll vänner, hur är läget med er? Jag hoppas det är fint med er. Med mig är det lite värre tyvärr, hösten har kommit till mig på riktigt så jag har gått och blivit sjuk. Eller det har inte brutit ut än för jag vilar som en galning nu för att det ska stanna vid vad det är haha.. Men jag har börjat få ont i halsen & känner av min astma extremt mycket mer, vilket jag alltid gör när jag börjar bli sjuk. Alltid såhär när man kommer hem från en resa och kommer igång med träningen igen.. Jaja, nog om det!

Min fantastiska lunch jag åt idag med min moster, så gott med vegetarisk lasagne! Det ska jag laga massor när jag flyttar hemifrån, så kul! Jag har också varit och skrivit på papperna på lägenheten idag, förstår ni? Nu är det mindre än en månad tills jag får tillträde till lägenheten, tänk att detta händer på riktigt, wow! Magisk känsla.

Imorgon tänkte jag sätta mig ner & skriva några inlägg om Turkiet. Vill ni ha allt i samma inlägg eller ska jag dela upp 4 dagar i ett och 4 dagar i ett annat så jag berättar lite mer ingående? Hjälp mig gärna <3

Hoppas ni mår bäst och har en fin start på oktober!

  • Postad i: LIVET

Gillar

Kommentarer

FannyBjerenius
FannyBjerenius,
Krya på dig<3 Tycker du ska dela upp Turkiet inläggen<3
nouw.com/fannybjerenius
Johanneh
Johanneh,
Krya på dig fina du ❣️
nouw.com/johanneh