LINN DÖSSING

NU ÄR HÖSTEN HÄR PÅ RIKTIGT

Godkväll vänner, hur är läget med er? Jag hoppas det är fint med er. Med mig är det lite värre tyvärr, hösten har kommit till mig på riktigt så jag har gått och blivit sjuk. Eller det har inte brutit ut än för jag vilar som en galning nu för att det ska stanna vid vad det är haha.. Men jag har börjat få ont i halsen & känner av min astma extremt mycket mer, vilket jag alltid gör när jag börjar bli sjuk. Alltid såhär när man kommer hem från en resa och kommer igång med träningen igen.. Jaja, nog om det!

Min fantastiska lunch jag åt idag med min moster, så gott med vegetarisk lasagne! Det ska jag laga massor när jag flyttar hemifrån, så kul! Jag har också varit och skrivit på papperna på lägenheten idag, förstår ni? Nu är det mindre än en månad tills jag får tillträde till lägenheten, tänk att detta händer på riktigt, wow! Magisk känsla.

Imorgon tänkte jag sätta mig ner & skriva några inlägg om Turkiet. Vill ni ha allt i samma inlägg eller ska jag dela upp 4 dagar i ett och 4 dagar i ett annat så jag berättar lite mer ingående? Hjälp mig gärna <3

Hoppas ni mår bäst och har en fin start på oktober!

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Åh vad spännande att läsa om Turkiet! Dela gärna upp i olika inlägg 😍✨
nouw.com/evelinarou
sandrakannasto
sandrakannasto,
Krya på dig vännen! Håller tummarna för att det inte förvärras❤️ Förstår att du längtar efter flytten, så roligt!😍💕
nouw.com/sandrakannasto
happyM
happyM,
Åhhh stooor krya på dig kram underbaraste du ❤️❤️
nouw.com/happym
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen! Nej vad trist att höra att sjukdom är på besök, du får krya på dig! Åh herregud så roligt, ja tänk att det är mindre än 1 månad kvar nu. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
faltinnatalie
faltinnatalie,
Krya på dig finis!! Skriv gärna fyra ingående inlägg om varje dag. Vore så kul att veta hur du haft det 😍
nouw.com/faltinnatalie
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh fina hjärtat, hoppas att du kryar på dig snabbt! <3 Så himla kul med lägisen, längtar nog lika mycket som du gör, hihi! <3 Dela gärna upp Turkiet-resan i fler inlägg - det tycker jag är kul! <3 Kramis!
nouw.com/lillymihlte
FannyBjerenius
FannyBjerenius,
Krya på dig<3 Tycker du ska dela upp Turkiet inläggen<3
nouw.com/fannybjerenius
Johanneh
Johanneh,
Krya på dig fina du ❣️
nouw.com/johanneh