LINN DÖSSING

#NOUW30DAYSCHALLENGE

I början på nästa år kör #nouw30dayschallenge igång och självklart är jag med. Jag har inte haft en tanke på att publicera detta inlägget nu i dagarna men sen kom jag på att det nya året har liksom börjar om lite mer än en vecka? Jag är verkligen kvar i september så det blir lite mycket för huvudet när man ska försöka koppla att det snart är januari haha.

Tanken med #nouw30dayschallenge är att man ska få ett flow i bloggandet och komma in i det, man ska nämligen publicera minst 15 inlägg under januari månad. Jag känner att jag behöver komma in i ett nytt flow nu i med att vi börjar på ny kula med ett nytt år och för mig är det även ett nytt boende. Jag behöver inte hitta min grej för det vet jag vad det är och tror ni också vet vad ni förväntar er när ni kommer in på min blogg, men mitt mål är att komma in i ett flow och ha lite framförhållning med inlägg och sådär så jag inte ligger där på kvällen och inte vet alls vad jag ska skriva om. Jag vill också komma ifrån mina tankar om att jag måste publicera ett inlägg varje dag, det behöver man verkligen inte! Jag publicerar hellre varannan dag och då ett bra inlägg. Om ni också vill utvecklas är det bara att anmäla er till tävlingen med väldigt fina priser i potten!

Jag kom nyss ut ur duschen och om en timme ska jag bege mig till mamma för uppesittarkväll. Hos oss är det tradition att spela bingo på uppesittarkvällen som det troligtvis är för många av er också! Det blir bara vi i familjen i med situationen men det ska bli himla mysigt. Så snart åker myskläderna på för en kväll i soffan framför tvn <3 Hoppas ni får en mysig kväll oavsett vad ni gör och god jul!

  • Postad i: LIVET

Gillar

Kommentarer

Frozenvanilla
Frozenvanilla,

Kul med en ny utmaning nästa år! Jag ska också haka på den utmaningen. 😊

nouw.com/frozenvanilla
linndossing
linndossing,
Vad roligt! Lycka till 😍
nouw.com/linndossing
linneassofie
linneassofie,

Yay ska bli sjukt kul att följa dig darling! Haha jag satt också här och insåg att nyår är typ imorgon? What?? xD<3

nouw.com/linneassofie