LINN DÖSSING

NOUW TAKEOVER

Hej älsklingar! Som ni vet gjorde jag ju en takeover på Nouw's Instagram i fredags och gud så roligt det var!! Jättemånga som hörde av sig och sa att det var roligt att följa mig, blir så glad av att höra sånt! Jag blev taggad på att köra igång helhjärtat med både instagram och bloggen igen, dock får vi se hur det blir med det eftersom jag snart börjar jobba 100% igen, men när jag väl kommer in i det så kommer det fixa sig enkelt! Nästa vecka kommer även hända en riktigt rolig grej här inne, så stay tuned!

Renoveringen pågår för fullt här hemma fortfarande, har 4 skåpsluckor kvar att måla sen är köket äntligen klart!! Är så stolt över mig själv att jag gjort allt. Skruvat ner allt, slipat vartenda liten hörna, grundmåla och målat. Det blir SÅ ljust och fint, är så glad att jag valde vitt tillslut ändå. Så förhoppningsvis kommer jag bli klar imorgon så jag äntligen kan fixa så min lägenhet inte ser ut som ett kaos länge haha, det ger mig panik.. Längtar till att kunna visa er renoveringen!

Jag är så glad att jag köpte just denna lägenheten, och framförallt att jag har köpt den så jag får göra precis vad jag vill. Mamma och jag satt och diskutera igår att vi är så glada över att jag valde att köpa den, den är så fin och jag har sparat så mycket pengar gentemot att bo i en hyresrätt! När jag är klar med köket och skåpet jag håller på med får det bli lite paus i renoveringen innan jag drar igång med balkongen haha.. Finns så mycket jag vill göra!!

Gillar

Kommentarer