LINN DÖSSING

NEW IN - SMYCKEN

Innehåller affiliate-länkar

Jag har verkligen kommit in i en period där jag älskar smycken och framförallt guld, känns konstigt för mig som alltid varit en silvertjej! Något jag länge har letat efter är dubbelhalsband som inte sitter tight i halsen, och nu har jag verkligen hittat det! Något jag aldrig klarat av är ringar, men jag tycker verkligen det är sååå snyggt så jag köpte några stycken så hade tänkt ha dom lite och "lära mig" använda det för aaaah så snyggt det är!!

Örhängena har jag redan i silver och jag tycker dom är så himla snygga, så nu när jag börjat tycka om guld passade jag på att köpa dom i guld också! Alla smycken är från ur och penn och jag älskar verkligen den butiken! Dom har ju som vi alla vet alltid rea haha och även om smyckena kanske inte håller jättelänge (mina har faktiskt gjort det!) så är det ju himla värt då det mesta kostar under 100kr!

Halsband

Tyvärr hittade jag bara länk till halsbandet då det andra verkat vara slut på hemsidan, men om ni är sugna på dessa så in i butik och kika!

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,
Wow vad snygga smycken!! Älskar halsbandet, så fint!! 🤤😍
nouw.com/beattriicee
JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Jättefint smycken. Skulle också behöva lära mig att använda ringar, det är så snyggt men tänker att det nästan känns obekvämt att ha något så stelt på en kroppsdel jag använder och rör på så mycket. Men det är väl en vanesak.
nouw.com/jossustravelpics