LINN DÖSSING

NEW HAIR WHO’S DIS

Jaha vad gjorde jag i helgen då? Jo jag fick för mig att testa bli blond, så det hände. Hahaha vi snackar spontan tjej. Har aldrig i mitt liv varit ljusare än ljusbrun & trodde aldrig jag skulle passa i blont men jag trivs SÅ bra i det än så länge! Det är inte helt klart än, utan jag ska låta solen bleka det & sen köra några omgångar med silverschampoo, vill nämligen inte bleka det igen på ett tag utan låta det vila, så det får va lite skiftande gula/guldiga toner i det ett tag.

Är förvånad över hur snabbt det gick verkligen & hur bra det gick, att det inte blev pissgult eller att jag såg ut som en kyckling. Vi blekte längderna på kvällen, sen sov jag med kokosolja hela natten. Dagen efter blekte vi botten sen hela håret en gång till och till sist la vi en nyansering. Jag tänkte vänta några dagar till innan jag körde i en till men jag har ju världens sämsta tålamod så igårkväll slängde jag i en färg till!

Nu är håret mer jämt, bilderna gör sig tyvärr inte rättvisa men det blir några duschar till med silverschampoo sen är vi nog på banan!

  • Postad i: LIVET

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Superfiiint det blev!! Så himla kul att testa på något nytt och man måste ju våga chansa, ellerhur?! :> Tycker du är så modig som vågar göra det hemma, är själv för mesig när det gäller sånt :'D Kramisar <3
nouw.com/emmaengstrom
artibus
artibus,
Alltså såååå snygg i ljust hår!!! Herregud hjärtat!!❤️❤️
nouw.com/artibus