LINN DÖSSING

NÄR NI UPPSKATTAR VAD JAG GÖR

För några dagar sen blev jag hyllad på Sofias blogg (som ni för övrigt hittar HÄR). Ni ser ovanför på bilden vad hon skrev och jag började faktiskt gråta när jag läste det. Jag blir alltid lika förvånad och lycklig när någon berättar för mig att dom tycker om min blogg och sättet jag skriver på. Jag lägger ner mycket tid på bloggen och det är så fantastiskt när det uppskattas, för tiden känns värd att lägga ner på det eftersom jag älskar det.

Ibland känner jag bara för att strunta i bloggen och lägga ner för jag känner mest "vem bryr sig om mitt liv? Ingen", men sen ser jag sånt här och era fina kommentarer och glömmer genast det igen. Mitt största mål för 2019 är att berätta mer vad jag tänker, tycker jag att någon har en fin blogg ska jag berätta det för personen. Tycker jag att någon har en jättefin tröja, eller skriver jättefint, eller har klippt sig fint, då ska jag banemig berätta det för personen också. Jag vet ju själv hur lycklig jag blir av såna "småkommentarer" i vardagen.

Ni borde verkligen gå in och kolla Sofias blogg, hon hyllar två bloggar varje vecka och det är så roligt att hitta nya bloggar hela tiden! Men framförallt är det så himla fint av Sofia, hon förtjänar all uppmärksamhet i världen! Så stort tack Sofia, jag kommer leva på din hyllning länge.

  • Postad i: TIPS

Gillar

Kommentarer

JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Så härligt och förstår att din fina blogg hyllad👏🏼💗visst är det härligt när man delar med sig av glädje👌🏼💞
nouw.com/juliavnmelin
linndossing
linndossing,
Så himla fin, blir så glad! <3
nouw.com/linndossing
elinelmersson
elinelmersson,
Åh ja det där är så himla fint!! Du är värd det - du är guld <3
nouw.com/elinelmersson
linndossing
linndossing,
Ja det är det! Men åh detsamma fina Elin! Tack <3
nouw.com/linndossing