LINN DÖSSING

MYSKVÄLLAR PÅ HÖSTEN

I samarbete med Hunkemöller

Fleeceklänning HÄR

Men alltså har ni sett något mysigare att mysa rundor i nu i höst? Att ta på sig denna klänningen, sätta sig under en filt med en kopp varm choklad och bara mysa med Totte. Det är höstmys för mig och det känns viktigare än någonsin nu när man ska hålla sig inne!

Hundtofflor HÄR

Även dessa mysiga tofflor, alltså SNÄLLA. Har ni sett något sötare? Känns så passande att sitta med ett par hundtofflor när man myser med Totte hehe. Jag älskar att ha något på fötterna nu på hösten, hatar strumpor dock så därför är det underbart att ha ett par innetofflor.

Byxor i velour HÄR // Leopardtofflor HÄR

Dessa byxorna och skorna har jag köpt i julklapp till en person som jag inte kan nämna här såklart ;). Det känns så himla rätt då denna personen älskar att mysa och älskar leopard, vad slår fel? Tycker hunkemöller har så himla fina och mysiga saker och jag är så glad över att jag fått chansen att samarbeta med dom ännu en gång.

Jag tipsar verkligen er om att kolla in hunkemöller.se just nu då dom har 25% rabatt inför black friday, så om det är någon gång man ska shoppa så är det nu!

Gillar

Kommentarer

Josäfin,

nej men guuuud så mysigt det ser ut!!

jossanamigo.blogg.se
ArielC
ArielC,

ÅH det fleece plagget så jo helt fantastisk ut! Maks kos for kalde høst og vinterkvelder 😍

nouw.com/arielc