LINN DÖSSING

MUSIKTIPS FRÅN POOLEN

Hej! Nu när jag ligger och solar lyssnar jag väldigt mycket på musik så jag tänkte dela med mig av några av mina favoriter just nu för er. Jag har ju massa favoriter men här är några av dom i alla fall! Nu ska jag fortsätta sola och bada. Kram på er <3

Alltså aj mitt hjärta. Denna låten är det finaste som släppts på väldigt länge. Som sagt älskar jag Louises röst och den tillsammans med Viktors fantastiska röst, kan inte blir annat än magi. Jag har aldrig varit med om att bli dumpad men känner ändå sååå med i texten haha, den är så fin!

Molly Hammar, det måste vara en av Sveriges bästa artister alltså? Helt fantastisk! Lyssnade mycket på Kim Cesarion när jag var yngre så att höra en låt med dom två tillsammans var riktigt mysigt. Åter igen fin låt!

Linnea Henriksson alltså, även här en av Sveriges bästa artister. Skulle kunna tipsa om ALLA hennes låtar, så mycket tycker jag om henne. Men just denna låten har satt sig djupt hos mig, så otroligt fin låt och hennes röst genom hela låten, gåshud!

Norlie och KKV alltså, dom har man ju växt upp med. Visste inte att dom släppt ny musik utan hörde denna när dom var på Allsång på skansen och tyckte den var riktigt skön, så la till den på min lista. Nu är den en av dom som går på repeat hela tiden haha!

Vad lyssnar ni på för musik just nu? För att komma till mina favoriter just nu kan ni klicka HÄR.

Gillar

Kommentarer