LINN DÖSSING

MITT NYA JOBB

Hej älskade ni! Förlåt att inlägget dröjde några dagar extra men denna veckan jobbar jag 6/7 dagar haha. Tanken var inte så men dom behövde en extra i helgen och självklart ställer jag upp! Har jobbat 13.30-22 alla dagar så har sovit, lagat mat sen åkt till jobbet och när jag kommit hem har jag sovit direkt haha. Så tänkte att jag väntar att skriva ihop inlägget tills jag har tid på riktigt så det inte blir ett halvbra inlägg!

Men som ni vet har jag fått jobb på sjukhuset i Kristianstad, på gyn, kirurgi och öronavdelningen! Jag ska vara där i sommar och har därför redan nu börjat gå bredvid och jobba på timmar, för att kunna arbetet fullt ut till sommaren. Jag är så nöjd och tacksam över att jag själv fick välja hur många bredvidgångar jag ville ha, på andra ställen jag varit på har man gått bredvid 2 dagar sen blir man inslängd i arbetet. Finns ju inte en människa som lär sig allt på 2 dagar? Nej tack gud för fler dagar! Men att jobba på ett sjukhus har alltid varit min dröm. Mammas kompis har jobbat på en avdelning där sen långt innan jag föddes. Och varje år gick jag & Sofie lucia för dom som låg inne på den avdelningen. Och jag minns att jag tyckte det var så himla spännande och coolt.

Klipp till att jag nu, 15 år senare, jobbar på en avdelning på sjukhuset. SÅ kul!! Det jag älskar mest med jobbet är att det inte är en enda dag som är den andra lik. Alla dagar ser olika ut och människorna som ligger inne byts ut ständigt. Jag är en person som behöver förändring och om jag gör samma sak varje dag på jobbet tröttnar jag efter 1 år och vill byta jobb, men när det är ett sånt här jobb som förändras hela tiden kan jag trivas hur länge som helst! Kan ju inte berätta jättemycket i med sekretess men tänkte att ni kan få ställa frågor här under så svarar jag på det jag kan svara på?

Gillar

Kommentarer