LINN DÖSSING

MITT NYA HEM

Nu har jag bott i min lägenhet i ganska exakt en månad. I går var det en månad sen flyttlasset gick och jag har aldrig trivts bättre på ett ställe. Jag känner mig för första gången totalt hemma, det är här jag ska leva. Självklart ska ni få se lägenheten, jag älskar den så himla mycket. Det är ju en etta men på 55 kvm så den är stor!

Först ut har vi sovalkoven som jag istället valde att göra till kontor/sminkrum. Rummet är endast 140cm brett och min säng är 160cm, sen vill jag inte bara trycka in sängen där heller så jag valde att ha den i vardagsrummet och istället ha förvaring här!

Här har vi rummet jag spenderat mest tid i. Vardagsrum/sovrum! Jag är så himla nöjd med inredningen och hur fint allt blev när man väl satte det på plast. Det stör inte mig alls att ha sängen i vardagsrummet faktiskt, utan jag tycker det är väldigt skönt, så jag kan ha koll på hela lägenheten typ haha. Jag har lagt till lite saker i efterhand eftersom dessa bilderna är tagna precis när jag flyttade in ungefär!

Mitt kära kök, som jag också spenderar mycket tid i! Jag är så glad över planlösningen i min lägenhet, för i ettor brukar det vara ganska små kök men inte här inte! Stolarna har jag alltid velat ha och blev så glad när dom var på rea så jag kunde köpa dom, så himla sköna och fina <3

Hallen! Det bästa jag gjort är att köpa ett skoskåp, man får verkligen i så himla mycket där och behöver därför inte ha alla skorna framme, eller nerpackade i förrådet! Sen har jag alltid drömt om ett avlastningsbord med en spegel över, and look what I got <3 Så himla fint!

Min älskade walk in closet! Detta är verkligen magiskt att ha istället för att behöva ha massa garderober och förvaring till kläderna överallt. Här har jag liksom allt jag behöver och kan bara stänga dörren, det är så skönt. Det bästa är att ha allt hängande så man ser framför sig vad man har!

Sist men inte minst har vi badrummet! Det är också ganska stort. Jag har inget rum i lägenheten som är jättelitet och det är jag himla glad över, får lätt panik av små rum. Utöver denna stora ettan har jag också ett förråd på ca 20kvm mitt över min lägenhet. Så så fort jag byter inredning, inte behöver något i lägenheten just nu så ställer jag ut det i förrådet. Jag har också mina pepsi max flak där då det är jättekallt där, istället för att det ska ta upp massa plats i kylskåpet, smart va! Ibland tänker jag till ;)

Äntligen har jag fått visa lägenheten för er! Visst är den fin? Min älskling <3

Gillar

Kommentarer

lifeofkile
lifeofkile,
Åh va härligt med en stor lägenhet! Min studentlägenhet är på 19kvm... inte så kul må jag säga 😅
nouw.com/lifeofkile
Emmamehrali
Emmamehrali,
Alltså WOW!!!! Den ser väldigt stor Ut och riktig mysig! Förstår att du trivs 💕
nouw.com/emmamehrali
celinelundqvists
celinelundqvists,
Men alltså gud så fint du har det!!! Verkligen drömhem <3
nouw.com/celinelundqvists
carroat
carroat,
Åh så fint du har det!!! 😍
nouw.com/carroat
granfeldts
granfeldts,
Åh så fint du har det <3
nouw.com/granfeldts
ArielC
ArielC,
Ååh så utrolig fint du har det Linn! Har ikke hatt noe i mot å bo der nei 😍
nouw.com/arielc
happyM
happyM,
Men alltså wow så hiiiimla fint ju!!!❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym
Hannas krypin,
Det blev ju verkligen hur fint som helst. Känns ju inte alls som "bara" en etta utan man får känslan av att det är mycket större. Superfint ju, förstår att du är nöjd.
hannafialotta.blogg.se
carroat
carroat,
Hoppas du har en härlig start på helgen! 😍
nouw.com/carroat
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen <3 Herregud så fint du har fått det, älskar verkligen din smak på inredning! Det där med lampoarna i fönstret föll ajg verkligen för, så smart men aldrig något jag själv tänkt på att kunna göra. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr