LINN DÖSSING

MITT MUSIKÅR GENOM SPOTIFY

Som ni säkert märkt har spotify kommit ut med vilka låtar man har lyssnat på mest under 2017. Tänkte att jag skulle lista några låtar och berätta lite vad dom betyder för mig. Hov1, Ed Sheeran & Zara Larsson har ju släppt album och alla tre albumen har jag lyssnat sönder haha, så dom tar jag inte ens med på listan.

For Evigt - Volbeat: Alltså jag bara älskar denna låten, oavsett hur många gånger jag hör den. Såklart betyder den mycket eftersom det är mammas favoritlåt. Men den fick en ny betydelse i somras när min extrafarbror och hans fru gick ut till den i kyrkan när dom gift sig, så fint!

Den Sista Sången - Kent: Alltså kent, älskade kent. Det finns ju en video på youtube med denna låten när kent gör sin avskedskonsert och jag får alltid gåshud till denna videon för den är så himla fin. Man får höra några fans berätta om vad kent har betytt för dom och det är så himla vackert. Kolla på den HÄR om ni inte sett den.

Too Good At Goodbyes - Sam Smith: Denna låten måste vara den jag lyssnat på allra mest detta året. Älskar att ha den på hög volym i bilen och bara skriksjunga med till den, och Sam Smith's röst är ju inte att prata om. Helt underbar.

Pictures from Pinterest

Disney På Is - Alexis Weak: Hörde denna första gången när jag lyssnade på Den Fantastiska Resan med Zara och Noel, avsnittet "min finaste syster". Inte alls min typ av låt egentligen men tycker bara texten är så himla fin och tänker på min syster när jag hör den, därför betyder den självklart mycket.

Malibu - Miley Cyrus: Har älskat Miley sen jag var väldigt liten och därför blir jag självklart alltid lika glad när hon släpper nytt. Tycker förövrigt om låten väldigt mycket, men det bästa är verkligen Miley's röst. Den är så himla underbar, både rösten och låten.

When You Love Someone - James TW: Denna texten alltså, wow. Så himla djup och fin, denna har jag lyssnat otroligt mycket på också. Antar att ni hört den eftersom den är väldigt populär men har ni inte det så måste ni lyssna. Finaste.

Gillar

Kommentarer

Angelica,
Så fin musik!!
angelicawahlins.blogg.se
Louiseelinore
Louiseelinore,
Vilket roligt inlägg! 😃
nouw.com/louiseelinore
Gabriella ,
Åh såå bra låtar!!
gabriellasigfridsson.se
linnea,
kul att man kan se vilka man lyssnat mest på 😊
linneakinis.blogg.se