LINN DÖSSING

MINA TATUERINGAR

I söndags när jag la ut min lista, där jag skrev att jag hade 15 tatueringar blev många chockade, för ni har ju faktiskt inte fått se så många. Så därför tänkte jag göra ett inlägg med alla en gång för alla, hoppas det blir uppskattat! Nu när jag satt och skrev detta inlägget insåg jag att jag till och med har 16 tatueringar, jag som själv sagt 15 stycken hela tiden haha! Men nu ska ni få se alla + en liten förklaring till alla.

Här har vi mina två första tatueringar, som gjordes vid samma tillfälle. 13 augusti 2016. På bild ett ser ni att jag & min syster gjorde en syskontatuering ihop. Såklart betyder den jättemycket eftersom hon är en av dom bästa människorna i mitt liv, skulle gå genom eld för henne.

På bild två ser ni att jag skrivit "fortsätt" på min handled och det är från låten "Du är snart där" med Håkan Hellström. Den har jag gjort för att påminna mig själv att fortsätta, framförallt genom min depression. När jag kollar på den nu blir jag bara stolt, för jag fortsatte och jag klarade det.

Den 16 september 2016, alltså lite mer än en månad senare var det dags igen. Eftersom tatueraren tog betalt i timpris passade jag på att göra 4 stycken! På bild ett ser ni att det står "GRL PWR" på min ankel, och jag tror ni förstår varför! Vi måste fortsätta kämpa för att få det jämställt, och då behöver vi massa power från kvinnorna.

På bild två (tyvärr enda bilden jag har på den tatueringen) är det två trianglar, den gjorde jag verkligen bara för att jag tyckte den var fin! Tänkte lägga till en text under i framtiden.

På bild tre har jag och Sarah gjort en vänskapstatuering, vi valde mellan många men det slutade med att vi valde "always", den betyder mycket pga min bästis ju! Always by your side <3

Bild nummer fyra är min mom-taturing. Som ni nog förstår så står den för mamma och betyder extremt mycket, mamma är den människan som hjälpt mig genom allt i livet, är sååå tacksam!

Dessa tre tatueringarna gjorde jag i Turkiet när jag och Sarah var där, så mellan den 3-10 oktober 2016. Dom två första är fylletatueringar och de gjorde vi hos en kille vi lärde känna därnere. På bild ett ser ni att vi gjorde ett hjärta på ankeln, som står för vår vänskap! Dock har jag fyllt i det vid ett senare tillfälle för att få det rakt.

På bild två ser ni en punkt och ett komma, det är ett semikolon som egentligen ska vara ifyllt. För er som inte vet vad semikolon-tatueringen betyder så skriver Nyheter24 såhär: Men varför just ett semikolon? Enligt Mirror säger organisationen har de valt detta skiljetecken för att det visar att författaren kunde ha avslutat meningen, men valde att fortsätta. "Författaren är du och meningen är ditt liv" skriver de. Psykisk ohälsa är ju något dom finns i våra liv och tyckte därför det var fint.

På bild tre ser ni min mormor och morfars personnummer. Två människor jag värderar SÅ högt och som betyder så himla mycket för mig, självklart ska de vara med på min kropp. Kommer ihåg när jag ringde de på videosamtal när jag gjort den och visade, de blev ju sååå glada sötisarna!

Efter några månader, den 27 januari 2017 gjorde jag texten som ni ser här ovan. Det är också en text från låten "Du är snart där" Med Håkan Hellström! Min absoluta favoritlåt, så stark och så betydelsefull! När jag gjorde denna passade tatueraren på att rätta till hjärtat som vi gjorde i Turkiet som jag nämnde, så det blev symmetriskt och rakt.

Sen dröjde det faktiskt nästan 1,5 år innan jag samlade på mig fler. Dessa gjorde jag i Norge på min födelsedag, den 16 maj 2018. På bild ett ser ni en tatuering till min syster, ett pinkypromise med hennes bokstav i mitten. Vi kommer alltid hålla ihop och jag kommer alltid finnas i närheten, det lovar jag.

På bild nummer två ser ni ett kvinnotecken. Dels så tycker jag det är galet snyggt och sen är det samma som med min GRL PWR tatuering, vi behöver fortsätta kämpa. En dag ska vi ha samma rättigheter som män och då behöver vi tyvärr kämpa, man önskar bara att det vore en självklar grej.

På bild tre ser ni en våg nere vid foten. Den är dels för mamma, för hennes stjärntecken är vågen! Sen är den också för att våga, livet går upp och ner som i en våg men det viktiga är att man vågar sig igenom allt, fint tycker jag!

På bild nummer fyra ser ni två rosor, tycker den är SÅ snyggt gjord. Trodde den skulle flyta ihop eftersom den är så liten och det är massa små streck, men nejdå! Den gjorde jag också bara för jag tycker den är fin och jag älskar rosor.

De två senaste gjorde jag den 4 och 6 december 2018! På bild nummer ett ser ni min lilla tjej, som jag älskar henne. Det är nog den tatueringen jag fått mest komplimanger för, tycker den är sååå vacker! Den har ingen speciell betydelse utan den gjorde jag för att den är fin, och det är jag så glad över.

På bild två ser ni det senaste till min samling. Fisens "lilla" tass (trodde den skulle va sååå mycket mindre?!). Har velat ha hans tasstryck sen Marcus och Sofie tog över honom men det har aldrig riktigt blivit av, men nu så! Den är sne och ojämn men det är ju lite grejen, för det är ju precis hans tass hihi.

Det var alla mina tatueringar för nu, om jag känner mig själv rätt kommer det snart fyllas på ;). Vilken tycker ni bäst om?

Gillar

Kommentarer

Ida,
Allså jag är sååå sugen på att tatuera mig!! Kan inte bestämma vad jag ska skriva bara...
onlyonewaytogo.blogg.se
linndossing
linndossing,
Förstår dig!! Det är sååå svårt ibland! Kram fina
nouw.com/linndossing
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh så himla roligt att äntligen få se alla dina tatueringar - så himla fina!! ♥
nouw.com/lillymihlte
linndossing
linndossing,
Åh så roligt! Tusen tack hjärtat, du gör mig så glad ❤️
nouw.com/linndossing
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså guuu vad fina!! Så himla cool du är =) Kram <3
nouw.com/matildaberlin
linndossing
linndossing,
Men tusen tack och tusen kramar! Du är fantastisk <3
nouw.com/linndossing
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Men alltså wow vad mycket fina tatueringar du har! 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
linndossing
linndossing,
Men tack snälla! Blir så glad <3
nouw.com/linndossing
corneliakarlsson
corneliakarlsson,
Wooow vad fina!! Det trodde jag inte, att det gömde sig så mycket bläck. Känns som att alla betyder något, det är FINT. Älskar syster tatueringen <3
nouw.com/corneliakarlsson
linndossing
linndossing,
Tack vännen!! Hihi nej det tror man inte 😉 ja det gör dom, tack! Den är så betydelsefull <3
nouw.com/linndossing
matildatakkula
matildatakkula,
gud vad fina!! Kram <3
nouw.com/matildatakkula
linndossing
linndossing,
Tack snälla! Kram <3
nouw.com/linndossing
linneahedberg
linneahedberg,
Men gud va fina!! Alltså alla var verkligen såå fina, sjukt inspirerande också! ♡
nouw.com/linneahedberg
linndossing
linndossing,
Men så roligt att höra! Älskar att inspirera människor! Massa kramar <3
nouw.com/linndossing
joywesterberg
joywesterberg,
Så himla fina allihop! Älskar stilen på dina tatueringar, älskar speciellt Håkan-tatueringarna, han är ju för bra. 💖
nouw.com/joywesterberg
linndossing
linndossing,
Men så roligt att höra! Älskar med stilen, är såå nöjd med alla tatueringar! Tusen kramar till dig💖
nouw.com/linndossing
LindaLinnros
LindaLinnros,
vilka underbara tatueringar!
nouw.com/lindalinnros
linndossing
linndossing,
Yasmine,
Jag älskar simpla tatueringar, så vågen eller texten Storasyster/Lillasyster är nog mina favoriter 😃 Så kul att få se de alla och höra vad de betyder för dig!
www.yasmissy.blogg.se
linndossing
linndossing,
Så roligt att höra! Ja det är så roligt att få berätta! Kram
nouw.com/linndossing