LINN DÖSSING

MINA SPARADE BILDER PÅ INSTAGRAM

Kan ni se något tema kanske hahah??

Om jag har tråkigt ligger jag alltid och kollar på tatueringar, gör nog det minns en gång om dagen. Jag gjorde min första tatuering augusti 2016 och har nu mera 14 stycken haha, är helt fast! Jag har en lite större text annars har jag bara massa små utspridda lite överallt och jag tänkte fortsätta med det. Fick ett presentkort när jag tog studenten som jag snart behöver använda så bokade tid i augusti, men såklart fick jag ju lunginflammation då så fick avboka den, sen har det inte blivit av.. Jag ska ta tag i att boka den igen och då ska jag göra en större ros på höften, tycker det är så jäkla snyggt, älskar rosor! Efter den är jag väldigt sugen på "The future is female", tycker det citatet är så bra, så mycket power i det!

Har ni några tatueringar? Eller vill ni ha några?

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Dessa är ju så söta! Vill så gärna ha en fin tatuering i stilen ovan! Men först ska jag tatuera in "farmor" hihi!
nouw.com/celinelundqvists
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men guu vad snygga! Är verkligen så taggad på att se resultatet <3
nouw.com/matildaberlin
Frida,
Ja verkligen 😃 Ska bli så kul att se hur jag kommer att trivas här. Har bott utomlands förut så det är inte helt nytt, men jag har inte bott i Spanien tidigare.

Haha jag känner igen mig, brukar också bläddra runt bland tatueringar, jag har dock inte lika många som du! Fyra har det blivit än så länge. Massa snygga på bilderna du har 😃
fridachristina.com
Johannna
Johannna,
Älskar T tatueringar😍
nouw.com/johannna
nwistrand
nwistrand,
Så många snygga! 😊 Har vissa av de här sparade också 😊
nouw.com/nwistrand