LINN DÖSSING

MINA SENASTE INKÖP

Idag när jag och Sofie var i stan för att köpa dammsugare sprang vi inom Gina en snabbis för att se om dom fått in några returer och JA! Som jag skrev igår ville jag gärna ha den ljusbeiga. Älskar dock denna hallonröda också men inte ofta jag använder den. Men kände mest att det va meningen att den fanns i min storlek och den är SÅ snygg så den köpte jag. Finally!

Ser en outfit framför mig: denna tröjan, ett par ljusa mom-jeans som jag beställt hem & ett par beiga stövletter tillsammans med ett par enkla guldörhänge. Längtar tills jag får hem allt så jag kan visa er!

Som jag skrev var jag och Sofie i stan för att köpa dammsugare. Jag har kollat rundor i flera veckor och valde tillslut en ProAnimal från bosch då 99% tipsade om den. Har även en kollega som har den som är jättenöjd så det tror jag att jag också kommer bli!

Älskar min gamla dammsugare men den är inte gjord för att dammsuga katthår och kattsand varje dag, tillslut går den sönder. Så mamma & Thomas köpte den av mig så köpte jag en ny som är till för just husdjur. Testade den ikväll, dammsugade hela lägenheten + soffan och den har inte varit så ren sen vi köpte den. Magi!

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,

Åh, härligt med en ny dammsugare! Blev själv sugen att köpa en smidigare än vad jag redan har! 😍

nouw.com/beattriicee
Hilma
Hilma,

Gud ÄLSKAR tröjan! Kan tänka mig att den färgen är SÅ FIN på dig också <33

nouw.com/hilma
Anita,

Härligt med nyy dammsugare 😃

siliiins.blogg.se/
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Godmorgon älskade du! Herregud så himla underbart att du äntligen hittade det du sökte! En fantastisk känsla när man får upp en hel outfit i huvudet med plaggen kan köper. Du kommer verkligen klä i den färgen! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,

Åh, äntligen fick du en tröja! Älskar färgen och looken låter så snygg<3

nouw.com/emmeliesehlin
happyM
happyM,

Åh jag är SÅ sugen på att köpa någon sån där dammsugare!! Vår är så tung att jag knappt orkar dra den runt i lägenheten så skulle vara underbart med en lättare haha ❤️ Stor kram finis ❤️

nouw.com/happym
ArielC
ArielC,

Det sitatet på genseren var jo knall! Ser ut som den er midt i blinken for deg 😍

nouw.com/arielc
malinkirstine
malinkirstine,
Så roligt att se! Älskar citatet på tröjan haha!
nouw.com/malinkirstine
aliceemericsson
aliceemericsson,

Outfiten låter så fin, är taggad på att se den! <3 Skönt med en dammsugare som funkar ordentligt för dig!

nouw.com/aliceemericsson