LINN DÖSSING

MINA FÖDELSEDAGSPRESENTER

Star Nutrition Protein Bar - Mint Chocolate

Örhängena och barsen fick jag av pappa. Har använt örhängena varje dag sen jag fick dom, så fina! Men dessa bars alltså, kan inte tänka mig något godare?! De smakar after eight, så ni får en liten hint av hur goda de faktiskt är! Dock är jag lite snål och äter bara de när jag verkligen behöver, för jag vill inte att de ska ta slut ;).

Shaker / Zero drops hallon / Zero topping choklad / Zero topping vit choklad / Prov av proteinpulver

Detta och klänningen fick jag av min syster med sambo! Har klänningen i flera andra mönster och älskar den, så det var ett säkert kort. Alltid roligt att få något man tycker om i fler färger, för då vet man att passformen är bra! Sen fick jag som ni ser en shaker som är jättebra nu när jag tränar mycket, alltid roligare när den är snygg också ju! Zero drops är små droppar med smak av hallon som man kan droppa i t.ex. kvarg så det får smak, ska bli så roligt att testa! Toppingen har jag smakat hos min syster innan så det vet jag att jag älskar, såå gott att ha på t.ex. bananpannkakor! Sist men inte minst var det ett prov på ett nytt proteinpulver som hade kommit in, med smak av persika och apelsin, ska bli spännande att testa!

Av min älskade bästa vän fick jag detta som ni ser ovan. Ett halsband, som symbol för att hon alltid är med mig. Sen fick jag också, som ni ser på kortet, en enkel resa till henne i Oslo. Så ska välja ut tillfället och sen åka dit och mysa, längtar redan!

Av mormor och morfar fick jag pengar och 2 tallrikar från en servis som mormor har köpt till mig, så jag får lite och lite varje år jag fyller, så himla mysigt! Snart är den full och då ska jag visa bilder på den, som den ska användas när jag flyttar hemifrån! Av Åsa fick jag pengar och träningskläder, har för mig att jag tog bild på träningskläderna men hittar inte bilderna?! Men ni kommer få se dom i framtiden det lovar jag. Dom är köpta på Ullared vet jag i alla fall, så galet sköna och snygga!

  • Postad i: TIPS

Gillar

Kommentarer

linneavn
linneavn,
Men så mycket fint du har fått! Älskar örhängena😍
nouw.com/linneavn
linndossing
linndossing,
Ja!! Har använt de varje dag sen dess haha! Kram
nouw.com/linndossing
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Så mycket fint och bra du fått,perfekt! Och det sista från din fina vän,så underbart,kram kram
nouw.com/juliavnmelin
linndossing
linndossing,
Ja verkligen! Det var så gulligt <3 Kram
nouw.com/linndossing