LINN DÖSSING

MINA DRÖMMAR

När jag skrev ett inlägg för ett tag sen och bad om tips på vad jag kunde blogga om var det en som gav mig tipset "skriv om dina drömmar" och ja varför inte? Jag har inte många, har verkligen fått tänka efter för att skriva detta inlägget haha. Men några drömmar har jag självklart, som jag tänker att ni kan få ta del av!

/ Picture from Pinterest /

BO I NEW YORK
Tror denna drömmen kom till när jag kollat på Gossip Girl första gången haha. Jag har alltid velat åka till New York, inte ens det har jag gjort tyvärr. Men på senare tid har jag verkligen fått för mig att jag vill bo där ett tag, bara någon månad eller så men ändå bo där liksom. Min moster var Au Pair i New York året jag föddes och hon älskade det, vet knappt om en enda människa som inte gillar New York så därför skulle jag verkligen vilja testa det!

SE INSIDAN AV ETT BROTT
Denna är så svår att förklara. Jag vill inte utbilda mig till polis, kriminaltekniker eller något sådant men jag hade verkligen velat vara med och utreda ett brott, för att se hur det går till. Som ni vet vid detta laget är brott mitt största intresse i livet och därför är detta självklart en stor dröm.

BLI OBDUKTIONSLÄKARE
När jag nämner denna får jag alltid höra "VA?! NEJ FYFAN" men jag känner mest, tur att någon vill det? Detta har jag velat i många år men det kommer aldrig bli av. Det är otroligt många år att utbilda sig och det är inget jag känner att jag vill eller klarar just nu, därför kommer detta fortsätta vara en dröm. Men jag vet inte hur jag ska förklara det, säger jag att jag tycker det låter intressant låter det ju väldigt skevt? Men jag tror ni förstår ändå.

/ Picture from Pinterest /

BLI FOTAD AV CELINE
Jag tycker @celinelundqvists tar otroligt magiska bilder så att bli fotad av henne verkar ju som en dröm. Känns väldigt svårt då vi inte bor några meter från varandra direkt, men någon gång i framtiden kanske det går att ordna. Vem vet?!

HA ETT VÄXTHUS/TRÄDGÅRDSLAND
Morfar har alltid haft växthus och odlat allt möjligt. Potatis, tomater, rädisor, sallad, vindruvor, gurka och allt ni kan tänka er. Så alltid när man är där (i alla fall när man var liten) hängde man med morfar i växthuset och tjuvsmakade av allt som fanns. Någon som också gjort mig mer sugen på detta är @artibus alltså, det ser så magiskt ut? Så när jag blir äldre och bor i hus vill jag ha så jag bara kan gå ut och plocka det jag vill ha, tänk det!!

UTLANDSSEMESTER MED MAMMA OCH SYSTER
Något jag alltid velat göra är att åka på en weekend/solsemester med endast mamma och syster. Jag känner att vi hade behövt det och vi hade haft det så galet mysigt! Någon gång i framtiden när både pengar och tid finns ska detta ske, åh vad jag längtar!

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åh älskade det här inlägget, så himla bra!! ❤️ Så himla fina mål och just det där som du skriver om obduktionsläkare, jag har en vän som vill exakt samma sak!! Vart från början förvånad, men förstår verkligen att det är intressant om man precis som du är nyfiken på brott!! Tänk hur viktiga dem är för alla utredningar ❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym
linndossing
linndossing,
Men hur glad kan du göra mig!!! Ja men jag tror också det, viktigt att någon vill jobba med det ju 💕 Stor kram tillbaka älskade du!
nouw.com/linndossing
Jeanette,
Jag har också funderat på att bli obduktionsläkare, verkar så intressant och häftigt! 😊 Jag har även funderat på att utbilda mig till kriminolog men det kommer aldrig bli av tyvärr.
nouw.com/jeanettek
linndossing
linndossing,
Ja men visst gör det!
nouw.com/linndossing