LINN DÖSSING

MINA DAGAR I BILDER

I måndags hade vi vårt första pass på Sweden Rock, jäklar vad kul det var! Dock får jag så galet ont i mina fötter när jag står upp för länge så det är lite jobbigt, men fick tänka bort det. Kan säga att det var tur att vi hade med oss solskyddsfaktor 50 för wow vad det brände! Både jag och Sofie brände oss haha.. Sjukt att man bränner sig fast man smörjer sig med 50?! Vad hände med Sverige-vädret?

Igår morse var det dags för andra passet. Vi var uppe 4.30 och då regnade det som bara den.. Så vi satte plastpåsar om fötterna, tog på oss regnjacka och mössa, dock svettades vi ihjäl för det va ju varmt även fast det regnade?! Inte lätt. Dock slutade det regna nästan direkt när vi började jobba så då fick vi byta om till T-shirt och smörja oss haha. Vädret ändras på 2 sekunder så tur man är förberedd med allt. Klockan 6 delade jag och Sofie på en pepsimax och diskuterade att det nog var den tidigaste pepsi maxen vi någonsin druckit haha. Kändes dock som klockan var 10 så skyller på det ;).

Efter vi jobbat klart stannade vi en stund i husvagnen och hälsade alla välkomna innan vi körde och åt, första gången jag åt halloumi och pommes på 2 månader, kan ni förstå hur gott det var?! När vi körde hem körde vi inom pappa och farmor en stund, sen inom Sofies kompis som fått en bebis. Vilken dag alltså!! När vi kom hem däckade vi ganska fort eftersom vi gick upp mitt i natten (enligt mig).

Efter en godnattssömn gick vi upp i tid idag för att få besök av Malin och lilla William. Goasigaste jag vet. Vi mös, gick till affären och åt god mat. Finns det något mysigare än att få låna bebis en stund? Tror inte det.

Om en timme kommer pappa och hämtar oss och så ska vi till Sweden Rock och kolla på Skid Row, ett band jag växt upp med. Äntligen är rocken igång, har längtat i ett år! <3

  • Postad i: TIPS

Gillar

Kommentarer

elinelmersson
elinelmersson,
Åh men kuuul!! Så fina <3
nouw.com/elinelmersson
linndossing
linndossing,
malinkirstine
malinkirstine,
Fina ni <3 Ni ser ut att ha haft det SÅ KUL! Kram
nouw.com/malinkirstine
linndossing
linndossing,
Fina Mallan! Vi har haft det magiskt <3 Kram
nouw.com/linndossing