LINN DÖSSING

MIN TORSDAG I BILDER

Dagen började som vanligt med en föreläsning i skolan, mellan 10-12. När den var klar sprang jag till bussen för att hinna med den som gick 12.15, hade nämligen mycket att göra när jag kom hem! Jag var hemma 13.35 och då ringde min moster och frågade om jag ville ta en fika med henne så självklart klämde jag in det i schemat, jättemysigt! När vi hade fikat passade jag på att gå inom affären och köpa present till morfar som fyllde år, han älskar vingummi, gott&blandat och kexchoklad så självklart köpte jag det! Skrev ett kort till honom också om hur mycket han betyder för mig, han är min bästa person. Världens finaste morfar.

Sen var det dags för invigning för den nya gallerian i Kristianstad, C4-gallerian. Jag mötte upp mormor och morfar där och stod i kö i ungefär 40 minuter innan vi blev insläppta! Det var helt sjukt lång kö men när man väl var där inne var det inte alls trångt, så den sväljer väldigt mycket människor vilket är positivt. Vi fick lite goodiebags och massa dricka, verkligen så himla generöst! Vi var där i en timme ungefär, köpte inget men var mest där för att kolla in hur det såg ut. Vi fick en varsin goodiebag från Jack&Jones där det fanns en vattenflaska av stål (har tänkt köpa det länge så det var perfekt), ett block, en penna, en påse chips & noccos nya dricka med smak av passion, hur snällt? Tack Jack&Jones.

Dom bjöd också på minihamburgare som ni ser på bilden, så gott!

Jag köpte med mig hårfärg hem från affären för när jag kom hem skulle mamma färga mitt hår! Jag är så trött på att färga det hela tiden på grund av utväxt, så nu har jag blekt det och sen lagt i en färg som är lik min bottenfärg, verkligen så skönt! Blev riktigt nöjd med håret faktiskt, vad tycker ni?

Innan jag gick och la mig pratade jag med min syster på facetime, gör det så ofta när vi inte ses och det är verkligen guld. Även fast vi kan sitta tysta i varsin ände av telefonen är det bara skönt att prata med någon! Jag ligger framförallt oftast och pratar med Totte, haha!

Har ni några planer för helgen?

Gillar

Kommentarer

Elin,
Såå fina bilder!! Kram
devote.se/elinelmersson
asta,
Men gud jag dör vad söt hamburgare hahaha
www.astabush.com
Matildaberlin
Matildaberlin,
Håret blev superfint =) KRAM <3
nouw.com/matildaberlin