LINN DÖSSING

MIN TORSDAG I BILDER

Godmorgon och glad fredag på er vänner! Är ni taggade för helg? Oavsett vad jag har för planer är jag alltid lite mer pirrig på fredag, den berömda fredagskänslan! Men innan vi går in fredagsmode helt tänkte jag att vi skulle kolla på vad jag hade för mig igår!

Mamma hade en ledig dag mitt i veckan så vi passade på att köpa med frallor och köra ner till min syster över dagen. Detta är verkligen bland det mysigaste jag vet, spontana besök! Vi åt frukost och satt och pratade en lång stund.

Självklart passade jag på att mysa med mina älsklingar också. Alltså hur gulligt att dom alltid ska ligga så nära haha? Dock har jag suttit och funderat över: Hur sitter Totte? Hur ligger Leah? Söta är dom i alla fall, det är en sak som är säker.

Efter frukosten ville jag hitta på något så jag drog med mig mamma och syster till IKEA för att reka lite inför flytten. Kollade vad som fanns, vad jag behöver och vad allt kostar. Jag hade inte tänkt köpa något idag men hittade ett skoskåp på fyndet för 150kr (som egentligen kostar 599kr) så jag slog till. Ett sånt kap kan man inte missa, framförallt inte när jag var ute efter just ett sånt skåp.

På kvällen bestämde jag och Åsa oss för att dra en runda till gymmet. Jag har inte varit där sen i juni tror jag och WOW vad kul det var att vara tillbaka, fick verkligen ny energi! Vi körde ett konditionspass och jag blev så galet lycklig när jag insåg att min kondition verkligen blivit bättre, och astman likaså. Det var en skön insikt!

Dom håller på att byta fläktsystem på gymmet just nu och här ovanför ser ni resultatet. Det var galet kvavt + konditionsträning, om jag var svettig? Nej inte alls.... Men jag älskar att svettas ut allt, då vet jag att jag gör något rätt haha!

När jag kom hem bytte jag sängkläder, tog en lång dusch och åt lite havregrynsgröt med kanelstekta äpplen innan jag gick och la mig, en helt fantastisk dag!

Gillar

Kommentarer

fridachristinas
fridachristinas,
Låter som en riktigt underbar dag! kram <3
nouw.com/fridachristinas
linndossing
linndossing,
Det var det verkligen <3 Kram
nouw.com/linndossing
corneliakarlsson
corneliakarlsson,
din frukost såg helt drömmig ut !!<3
nouw.com/corneliakarlsson
linndossing
linndossing,
Det var den också kan jag lova <3
nouw.com/linndossing