LINN DÖSSING

MIN MYSIGA LÖRDAG

Godkväll vänner, hur är läget med er? Med mig är det fantastiskt för jag har verkligen haft en helt magisk lördag. Dagen började på jobbet innan jag gick hem runt 9 för att tvätta. Tyvärr har man bara tre timmar i tvättstugan så tvätten hann inte torka, dock har jag inte införskaffat en tvättställning så det var bara att bege sig till Ö&B för att inhandla det.

I eftermiddags frågade jag mormor och morfar om dom ville komma en runda ikväll och kolla hockey tillsammans och det ville dom! Så runt 18 dök dom upp och då plockade jag fram lite gott. Jag skickade bilden ovan till min syster och visade att hela min lägenhet var full med tvätt haha, kaos.. När jag var på rusta innan idag köpte jag en ljusslinga till balkongen så efter matchen satte jag och morfar upp den!

Alltså det blev så fint och mysigt?! Hängde den inåt eftersom jag ville ha ljuse in om man sitter där på sommarkvällarna liksom, som lite mysbelysning. Snart är det dags att fixa golv och göra det mysigt där ute! Tänk att jag har balkong, gud så mycket det ger för lägenheten alltså!

Innan mormor och morfar åkte hem hjälpte morfar mig att bädda med mitt nya täcke. Jag har nämligen köpt ett dubbeltäcke som är 200x220cm så det är ganska jobbigt att bädda med det haha, tur jag har morfar <3

Hoppas ni har haft en helg fantastisk lördag! Snart ska jag sova för att upp imorgon och packa, snart är det dags för Stockholm!!! Finally <3 Puss

Gillar

Kommentarer

Wifeey,
Så fint de blev på din balkong 😃
Men huuur mysigt när ens släkt kommer förbi sådär bara för att enbart mysa 😃 😃 😃

Kram
wifeey.se
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon fina du! Åh sån där ljusslinga har jag med funderat på att köpa till balkongen till våren när vi ska fixa till den, så sjukt mysigt och fina. Det blev ju hur mysigt som helst hos dig! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men guuu så mysigt!! Låter ju verkligen som en hur bra dag som helst!! Kram <33
nouw.com/matildaberlin
malinhardstahl
malinhardstahl,
Åh så mysigt! Håller med, det är väldigt bökigt att bädda ett dubbeltäcke 😂
nouw.com/malinhardstahl
Amanda (Swedish Passport),
Men alltså åh så fint det blev med ljusslingan på balkongen! 😃
swedishpassport.com
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Åh dubbeltäcke är bland de bästa som finns att sova med 😍
nouw.com/feliciaidachristina
isabylund
isabylund,
Agree om balkong, det gör så jävla mycket för lägenheten!! Så mysigt du har det <3 Och välkommen till Sthlm!!
nouw.com/isabylund
Natalie,
Alltså!! Vad mysigt att de kune komma över <3 Hoppas du får en bra kommande vecka!
www.devote.se/nellaroc
Lillymihlte
Lillymihlte,
Otroligt mysigt vännen, en ljusslinga gör verkligen så mycket!! <3 Även vi har dubbeltäcke, galet så härligt det är att sova med ett stort täcke men som du säger inte det lätaste att byta sängkläder, haha! 😉 Kram hjärtat, vi ses i veckan!!
nouw.com/lillymihlte
Hilma
Hilma,
Men åh vilken myslördag du haft vännen! <3 Hoppas söndagen varit lika bra :* Äääälskar ljusslingor, dom bidrar verkligen till mys-stämning hihi 😊 Kram bästa du!
nouw.com/hilma