LINN DÖSSING

MIN LÖRDAG I BILDER

Helgen lider mot sitt slut, och jag är HELT slut haha, passande! Ikväll har jag stått i köket några timmar och gjort nya matlådor till nästkommande 4 dagar, jätteskönt nu men så tråkigt haha, hatar laga mat.... Nu ska jag kolla ikapp youtube innan jag ska sova! Men jag tänkte visa er vad jag hade för mig igår!

Jag mötte upp Malin vid tåget runt 11.30, vi körde direkt till C4 där vi gick runt och kollade i alla butiker! Malin hittade några grejor men jag åkte därifrån tomhänt, plånboken blev glad i alla fall! När vi kände oss klara körde vi in till stan istället där jag faktiskt hittade ett par örhänge, mer om de en annan dag. Innan Malin skulle med tåget hem igen så hade vi en fotoshoot, så jäkla härligt att ha bilder på lager! Runt 17 lämnade jag Malin vid tåget igen, hade en så otroligt mysig dag, hoppas vi kan göra om de snart igen <3

Efter jag lämnat Malin körde jag direkt till arenan där det var dags för handbollsmatch, jag är inget jättefan men det var mycket roligare än jag tänkt mig! Tyvärr förlorade Kristianstad och åkte där med ur serien, menmen, bättre lycka nästa gång!

Har ni hittat på något fint i helgen?

Gillar

Kommentarer

malinkirstine
malinkirstine,
Bästa <3 hoppas vi ses snart igen blogg-kompis 😉 Kram
nouw.com/malinkirstine
linndossing
linndossing,
Hihi ja! Det hoppas jag också! Kram <3
nouw.com/linndossing
ArielC
ArielC,
Så fine bilder! Ser ut som en fin Lørdag 💛
nouw.com/arielc
linndossing
linndossing,
Tack snälla, det var det verkligen! Hoppas du också hade en fin dag <3
nouw.com/linndossing