LINN DÖSSING

MIN HELG I BILDER

Fredagen började med att vi åkte in till centrum och gick på jobbintervju. Efter vi hade varit på intervju båda två gick vi till ett köpcentrum och kollade lite. Jag kom därifrån med ett nytt settingspray och ett par inneskor, Moa köpte en parfym, en tröja och ett par inneskor. Vi bestämde oss för att ha myskväll så vi åt pizza, massa gottis och kollade på Gossip Girl hela kvällen, så mysigt!

Min lörag började med att Moa lagade lunch till oss eftersom jag hade legat vaken halva natten med magont. Tur man har en så fin sambo!

Vi tog det lugnt hela dagen innan vi gjorde vid oss och gick på förfest hos Emma som bor i huset bredvid. Vi träffade massa nya vänner och gud vilken rolig kväll vi hade!

Hela söndagen blev ju en seg-dag eftersom vi var hemma sent, på kvällen frågade vi Maja om hon ville ses och äta pizza med oss vilket hon gärna ville! Vi skulle möta henne men kartor hade visat henne helt fel och hennes mobil dog.. Men vi fick se lite nya fina ställen innan vi åkte hem igen och lyckligtvis hittade Maja!

Köpte godaste pizzan och mys hela kvällen. Vi skulle kollat på bron men SvtPlay funkar ju inte här i Norge.. Så vi kollade på youtube istället och pratade massor, är så glad att vi funnit varandra!

Hoppas ni har haft en underbar helg, det förtjänar ni!

Gillar

Kommentarer