LINN DÖSSING

MIN HELG I BILDER

LÖRDAG: Jag startade dagen med att städa hela lägenheten, duscha och göra några ärende innan jag körde ut till min moster en runda. Dom håller på att bygga en ny altan så dom hade fullt upp med att fixa kring det. Vi var ute i det fina vädret hela dagen, det var sol och blå himmel så det kunde vi absolut inte missa. På vägen hem därifrån körde jag inom för att handla till tacosen jag skulle bjuda på på kvällen.

När jag kom hem gick jag ut på balkongen för att tvätta av all smuts som den samlat på sig under vintern. Jag har kvällssol på min balkong så medans jag satt där och lyssnade på musik hade jag solen i ryggen, gud som jag njöt. Som ni ser ovan var den ganska skitig haha så det var riktigt skönt att få gjort!

I fredags skrev jag till några släktingar och frågade om dom ville komma på taco-kväll på lördag och det ville dom! Så vid 18 rullade dom in och vi startade med en liten fördrink innan vi satte oss till bords och åt. Resten av kvällen satt vi i soffan och kollade på tv, efter en stund körde jag igång med att bygga balkongmöbler medans jag drack vin, en helt perfekt lördagskväll enligt mig. Som vi vet har jag världens sämsta tålamod så det blev några svordomar och några arga miner till mamma innan vi fick ihop det haha. Stackars mamma som alltid får ta allt när jag blir irriterad. Tur jag vet att hon tål det <3

SÖNDAG: Runt 11 kom mormor och morfar för att hjälpa mig lägga balkonggolv och fixa möblerna som skulle stå där ute. Kan säga så mycket som att jag aldrig hade klarat lägga detta golvet utan morfar haha. Det är enkelt att klicka ihop dom men såklart passar dom ju inte perfekt så man måste skära och mäta och ha sig, något jag är riktigt dålig på.

Men efter ett tag blev vi klara och SER NI hur fint det blev?! Jag är så himla nöjd!!! När det sen blir lite varmare och man sitter mer där ute ska jag bunkra upp med kuddar, filtar och ljus så det är ju inte helt klart, men det praktiska är i alla fall klart! Jag köpte två hängkrukor som jag hade tänkt ha blommor i sen är min tanke att köpa en fejkväxt som jag kan vira runt räcket, tror det kan göra mysfaktorn komplett!

Vad tycker ni om mormors humor då? "Snälla kan ni inte sätta er där ute och skåla med en varsin corona och visa att det är klart" Jo men självklart älskade mormor.

Nu ska jag ta och köra till Eko för att inhandla lite kuddar, filtar och växter till balkongen, åh som jag längtar efter våren nu! Puss

Gillar

Kommentarer

Wifeey,
Men vilken underbar helg du har haft med nära o kära 😊
Så fin golvet blev och skönt att ha sådant golv så man inte får in lika mkt skit

Kram ♡
wifeey.se
linndossing
linndossing,
Det har jag verkligen haft! Ja golvet blev jättebra, tack! Kram
nouw.com/linndossing
Hannativeskog
Hannativeskog,
Vart super fint! Har också precis gjort om 😍
nouw.com/hannativeskog