LINN DÖSSING

MIN HELG I BILDER

LÖRDAG: Som ni vet vaknade jag upp på jobbet och slutade runt 09. Då var det bara snabbt hem och byta om innan vi skulle iväg på kalas. Det bjöds på brunch så kalaset började redan 10.30, så mysigt! Vi stannade där till runt 15 sen körde jag och Sofie en runda till C4 för att lämna tillbaka en grej. På kvällen körde jag, Sofie, Marcus och Totte till Marcus syster för att käka och kolla melodifestivalen tillsammans. Kollade ni på mello? Jag tyckte The Mamas och Felix Sandman skulle gått till final men det går ändå!

Jag fick upp på instagrams filter att jag skulle bli gift i år, så Linnéa fick bli den lidande. Tur att vi båda köpt oss en ring som ser ut som en förlovningsring nyss ;).

SÖNDAG: En dag där jag endast tänkte vara hemma och mysa med Totte. Men vädret va helt underbart så jag drog med mig Åsa och gick Linnerundan tillsammans med henne och Totte. Den rundan är 6km lång och det gick bra tills vi hade kommit 4km för då var det översvämning som ni ser ovan... Vi hade inte mycket annat till val än att gå i det, som ni ser på sista bilden var det ganska djupt så hela mina skor + lite av byxorna blev helt dyngsura. Totte den lyxisen fick åka snålskjuts så han höll sig torr haha.

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Haha men gud vad mycket vätten, hade fått rena paniken om jag fick lov att gå i där! Blöta skor är ju den värsta känslan haha! Förvrigt verkar du haft en riktigt bra helg. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
happyM
happyM,
Åh men så himla mysig helg verkar du ju verkligen ha haft ❤️❤️ Stor kram finis
nouw.com/happym