LINN DÖSSING

MIN HELG I BILDER

LÖRDAG - Min dag började med att jag åkte ut till Åsum och kollade på när pappa + 13 andra körde go-cart! Så jäkla roligt att kolla på haha, ser ut som att det går så jäkla snabbt fast det egentligen inte gör det! Efter några timmar där var det dags att åka hem, äta middag och börja fixa mig för party på kvällen!

Min barndomsvän sen 21 år tillbaka fyllde så passande 21 år i helgen och självklart skulle vi fira det. Vi började hemma hos henne, med att kolla på fotbollen såklart. När den var slut spelade vi kubb och sen beer pong. Runt 23 drog vi oss in mot stan för att gå på premiären av Martin&Martin. Det var roligt men 200kr i inträde och sen smockat med folk så man inte kunde röra sig... Nej tack. Jag klarade 1 timme sen fick jag gå hem haha. Missförstå mig rätt, jag hade jätteroligt men det blir för påfrestande för mig när det är så extremt mycket folk så det räckte där.

SÖNDAG - Jag tog en lång sovmorgon (kanske ganska självklart med tanke på kvällen innan) innan jag tog tag i dagen. Jag och pappa bestämde att vi skulle äta lunch ihop vi och farmor. Vi valde ett ställe där det stod på menyn att dom skulle ha olika vegetariska alternativ, tror ni det fanns? Nej:). Så efter jag suttit och stirrat på när pappa och farmor åt fick vi köra inom Max och köpa med mat hem till mig.

På kvällen var jag väldigt sugen på Ottoglass och fick med mig mamma ner till Åhus på lite kvalitetstid. Vi körde och köpte en glass som vi åt i hamnen innan vi körde runt på lite sightseeing. Har ni vägarna förbi Åhus någon gång måste ni köra rundor där och bara ta in alla fina hus och byggnader som finns, så jäkla fint. Kan inte förstå att jag numera jobbar i en av Sveriges finaste städer, wow.

Det var min helg det. Hittade ni på något mysigt i helgen?

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
Vilken underbar helg ni verkar har haft kram <3
nouw.com/emmamehrali
linndossing
linndossing,
Det hade vi absolut! Kram <3
nouw.com/linndossing
Malin,
Alltså glassen ser såååå god ut!!
nouw.com/malinhardstahl
linndossing
linndossing,
Det var den också kan jag intyga!
nouw.com/linndossing