LINN DÖSSING

MIN HELG I BILDER

Fredag: Hade skola mellan 10-12, när jag kom hem körde jag och mamma till affären och handlade till tacos och myskvällen. När vi vilat en stund hemma åt vi tacos sen gick jag ner på mitt rum och fixade mig en stund innan jag skulle in till stan. En vän från Malmö skulle bo på hotell i Kristianstad så jag passade på att åka dit och umgås såklart! När dom gick till klubben körde jag till centralen och hämtade upp Moa (<333), vi körde direkt hem till mig och på bilden ovan ser ni vad jag hade köpt hem till bästis hihi. Efter en stunds kramande och youtube-tittande somnade vi gott bredvid varandra igen, äntligen.

Lördag: Vaknade upp bredvid Moa vid 10, sen låg vi och drog oss och kollade youtube till 12. Vi skulle nämligen in till stan vid 13 och äta lunch med min kusin! Vi åt på innergården och vänner i Kristianstad, gud så gott och mysigt det var! Ni ser ju bara på bilderna hallå! Efter vi hade ätit gick vi en runda på stan och jag inhandlade den silvriga kavajen som ni ser på bilden under. Det kommer upp ett inlägg om den imorgon så stay tuned!

Runt 15 körde jag och kusinen hem och Moa åkte hem till sitt. Vi la oss och vilade en stund då vi båda skulle festa på kvällen, vid 18 åkte han igen och då började jag fixa mig. Senare åkte jag in till Moa för lite förfest, planerna var att dra ut men jag kände verkligen inte för det så jag åkte hem och sov istället, så skönt haha. Har lärt mig att lyssna på mig själv, för det blir aldrig roligt om jag inte är riktigt taggad faktiskt, tyvärr!

Söndag: Eftersom jag inte somnade förrän vid 3 och vaknade lite innan 10 var jag trött, men inte så trött att jag kunde somna om så jag bestämde mig för att läsa istället! Fastnade så hårt så låg i sängen större delen av dagen och plöjde igenom halva boken. På kvällen åt vi hemmalagad pizza och efter det la jag mig i soffan istället och läste. Runt 22 gick jag ner och la mig, åt ostbågar och kollade ikapp youtube innan jag somnade gott.

Hoppas ni hade en underbar helg <3

Gillar

Kommentarer

Joanna,
Vilken fin kavaj.
vadsadu.blogg.se
linndossing
linndossing,
johnssons
johnssons,
Fin kavaj!<3
nouw.com/johnssons