LINN DÖSSING

MIN HELG I BILDER

Lördag: Jag vaknade vid 10 och packade klart innan jag satte mig i bilen och körde mot Lessebo. Jag skickade den första bilden till Linn och skrev "I'm here!!!!", var så skönt att äntligen träffa henne igen! Vi fotade lite, som ni ser har jag fått en ny header, tack för bilderna Linn ;). När vi hade fotat klart åkte vi till affären för att handla till tacos som vi åt på kvällen, älskar det!

Efter middagen la vi oss och kollade på Johan Falk och senare på kvällen åt vi chips och dipp, finns ju inget mysigare. Vi kollade film och pratade fram till 01 ungefär, då var jag så trött så jag inte kunna hålla ögonen öppna längre haha!

Söndag: Vi vaknade runt lunch, då gick vi ner och åt "frukost" för att sedan lägga oss i sängen igen och krama det sista ur varandra, och självklart kolla youtube. Runt 16 körde jag hemåt igen och jag var framme i Broby, där jag skulle lämna bilen, runt 18! Då hade min moster tacorester som jag åt, två dagar i rad men jag klagar inte!! Innan jag tog bussen hem hann jag krama på mormor och morfar också, så viktigt <3

När jag kom hem packade jag upp innan jag la mig och läste lite kurslitteratur. Min nya kurs började ju idag och jag är så förväntansfull, ska bli så galet kul det här! Hoppas ni har haft en fin helg och har en fin måndag.

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,
Ser ut som en jättemysig helg! Och vilken fin header det blev 😃 <3 Kram hjärtat!
nouw.com/hilma
linndossing
linndossing,
Det var det också! Tack snälla, du gör mig så glad! Kramar <3
nouw.com/linndossing
KateOgembo
KateOgembo,
gud så mysigt! <3
nouw.com/kateogembo
linndossing
linndossing,
Mycket mysigt <3
nouw.com/linndossing