LINN DÖSSING

Min helg i bilder

Fredag: Jag tog det lugnt hela förmiddagen och tog en lång dusch innan jag körde till min moster för att sminka min kusin till hans halloweendisco. När han hade åkt dit åt jag middag hos dem innan jag körde vidare till nästa moster!

Lördag: Jag sov hos min moster fredag-lördag för tidigt på morgonen igår skulle min moster och hennes man iväg, så jag skulle passa min kusiner! Vi sov en stund till när dom hade åkt sen åt vi frukost (åt nutellamacka på tal om inget, hur längesen var inte det då?!) innan vi körde in till stan en runda. Innan vi körde hem igen handlade vi saker till tacos och chips till myskvällen. Senare på kvällen kollade vi på "the kissing booth" innan vi somnade gott. Mös med deras lilla valp gjorde vi ju såklart hela helgen också, ser ni hur gosig?!

Idag har jag bara tagit det lugnt, sov ju hos mina kusiner eftersom jag passade dem så körde inte hem därifrån förrän vid 17. När jag kom hem åt jag lite tacopaj innan jag gick ner på mitt rum för att plugga, och här sitter jag nu. Ska plugga lite till sen ska jag faktiskt börja kolla om Grey's Anatomy, älskar den serien! 

​Hur har er helg varit? #NouwAutumnChallenge​

Gillar

Kommentarer

aliciaklerkefors
aliciaklerkefors,
Låter som en mysig helg! 😃
nouw.com/aliciaklerkefors
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
men sötaste lilla vovven <3
nouw.com/nikolinapettersson