LINN DÖSSING

MIN HELG I BILDER

Godkväll finisar! Har haft fullt upp i helgen så bloggen har hamnat lite åt sidan, men här får ni lite bilder från min härliga helg!

Lördag: Jag började dagen med en lång och skön dusch för att fixa mig inför kvällen, finns ju inget skönare! Runt 15 började jag sminka mig, fixa håret och för första gången på länge hade jag lång tid på mig och det var verkligen så skönt haha! På kvällen var det dags att åka till Moa för att äta tacos och mysa, det behövde jag verkligen! Vi åt, snackade, spelade och hade det sååå bra, underbart. Jag körde hemåt vid 22 för att somna i tid inför söndagen.. Sömn behövs verkligen inför ett prov haha..

​Söndag: Alarmet stod på 7.00 och jag skulle vara på plats på högskolan 8.10, fy tusan vad trött jag var.. Mellan 8.30-16.30 varvade vi mellan prov och paus, det gick bättre än jag förväntat mig men det är himla svårt verkligen haha, är så trött i huvudet nu. När jag kom hem hade mamma lagat min favoritmat, stuvade makaroner & falukorv, det behövde jag verkligen efter denna dagen haha.. Efter maten gick jag ner och la mig och kollade på youtube i någon timme innan Moa kom med massa mys, hon åker ju tillbaka till Oslo imorgon.. Saknar henne redan! Hon körde hem för en timme sen så nu tänkte jag sova en god natts sömn efter denna hektiska dag!

Har ni haft en fin helg?

Gillar

Kommentarer

JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Va mysigt och härligt:) Ja,har själv haft en jätterolig helg,kram
nouw.com/juliavnmelin
Elin,
Åh men vilken härlig helg!! Kram <3
devote.se/elinelmersson
Alice,
Vilka härliga bilder, ser ut som en bra kväll!
alicelindstrom.se
znogge,
Vilken bra helg men att göra högskoleprovet är tufft! Minns att jag var helt slut när dagen var över. Hoppas det gick bra.
znogge.wordpress.com
evelinarou
evelinarou,
Åh vad härligt detta såg ut! 😃<3
nouw.com/evelinarou
Sara,
lät härligt 😊
www.aamaziing.se
carroat
carroat,
Vilken härlig helg du haft 😍
nouw.com/carroat
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
åh vad mysig helg,hoppas du får en fin vecka! kram <3
nouw.com/sarahlinnsliv
enna,
Vilken härlig helg! Hoppas din vecka blir minst lika bra <3
sayyeastofashion.blogg.se
enna,
Vilken härlig helg! Hoppas din vecka blir minst lika bra <3
sayyeastofashion.blogg.se