LINN DÖSSING

Min helg i bilder

Fredag 7 september:

I fredags var jag i skolan till 17.30 då jag satte mig och läste i biblioteket när våra föreläsningar var slut. På vägen hem mötte jag upp mamma så vi åkte hem ihop. När vi kom hem beställde vi mat och resten av kvällen låg vi i soffan och kollade på slutdebatten, en så himla mysig kväll!

Lördag 8 september:

På förmiddagen låg jag bara i sängen och tog det lugnt. På eftermiddag skulle jag nämligen upp till IP och kolla när min kusin hade fotbollskupp. Han hade 3 matcher, dom vann 2 och förlorade 1, men dom är ju så himla söta när dom spelar haha! Min "lilla" kusin älskar att pilla på långa naglar, så jag satt och underhöll honom under tiden så han också var nöjd haha, min lilla kille

DEN STORA DAGEN, Söndag 9 september:

Vi tog cyklarna hela familjen för att cykla till vallokalen och rösta, det var väldigt lång kö men tillslut kom vi fram och kunde lägga vår röst. Efter det cyklade jag och mamma till Åsa på en kopp kaffe innan vi cyklade hem igen. Vi la oss i soffan en stund och kollade på tv innan Emelie kom och hämtade mig. Vi körde och köpte mat och godis som vi skulle äta framför valvakan. När vi kom hem igen satte vi oss framför tv:n med mamma och Thomas och började kolla på valvakan. Vid 21 åkte Emelie hem och sen stannade jag och mamma uppe till 01.00 och kollade på valvakan haha, den var inte helt slut när vi la oss men eftersom jag skulle upp 07.00 kändes det rimligt.

Har ni haft en bra helg? Vad har ni hittat på?

Gillar

Kommentarer

Netti Starby,
Vilka härliga bilder från din helg 😃 Kramis
starbys.se