LINN DÖSSING

MIN HELG

Fredag 21 september:

Efter en föreläsning och en lunch med Sarah åkte jag hem för att möta upp min kusin som skulle sova hos mig. Efter att vi hade vinkat av mamma och Thomas kollade vi några avsnitt av bron innan vi lagade tacos. Resten av kvällen låg vi i sängen och kollade bron innan vi somnade gott.

Lördag 22 september:

Jag och kusin vaknade runt 10 och kollade då på sista avsnittet av säsong 2 av bron. Så nästa gång vi ses ska vi påbörja säsong 3, tycker det är en så mysig sak vi har tillsammans, att när vi ses kollar vi alltid på bron och myser! Vid 15 körde vi till Broby för dom skulle på kräftskriva, dock ville inte min andra kusin med på det så då hängde hon med mig hem istället. Vi köpte med oss mat och låg sedan i sängen resten av kvällen. Vi hann kolla på både föräldrarfällan och wildchild, två filmer jag älskat sen jag var yngre!

Söndag 23 september:

Efter att ha legat i sängen hela förmiddagen och bara tagit det lugnt åt vi lunch innan vi började rensa min garderob! Perfekt att Melissa har börjat bli lite större så hon kan ärva mina kläder haha, hon fick med sig två påsar hem så nu har jag mycket bättre plats i lådorna! Melissa åkte hem vid 17.30 och då mötte jag upp min moster och kusin för att kolla på bio, vi såg filmen searching, ​den var faktiskt riktigt bra! När bion var slut körde jag hem och tog på mig myskläder innan jag satte mig och pluggade inför nästa vecka.

La precis på facetime-samtalet jag har haft med Sofie i 1 timme, för nu tänkte jag avsluta pluggandet och kolla lite youtube innan jag ska sova. Hoppas ni har haft en fin helg! 

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Haha såg också föräldrarfällan i veckan! Mysigaste filmen <3
nouw.com/celinelundqvists
linneahallen
linneahallen,
Vilken mysig helg du haft! 💕
nouw.com/linneahallen
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhhh vilken mysig helg det låter som <3
nouw.com/matildaberlin
Johannna
Johannna,
Så mysigt ❤️
nouw.com/johannna
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Inte en helg att klaga allt för mycket på! 😃 <3
nouw.com/emmaengstrom
mandasdiary
mandasdiary,
Åh vilken härlig helg du har haft <3
nouw.com/mandasdiary
Dixi Wonderland,
Föräldrafällan är ju en sån fin klassiker 😃
dixiwonderland.com/
enna,
Hoppas denna helgen blir lika mysig!
sayyeastofashion.blogg.se