LINN DÖSSING

MIN HEALING

Hej på er hjärtan och glad fredag! Vilket underbart väder vi har ute alltså, det börjar verkligen kännas som vår här nere i Skåne. Sol och 14 grader, underbart! Men roligt att ni var så många som ville att jag skulle skriva mer om det övernaturliga.

Igår var jag på healing och det var lika häftigt som alltid. För er som inte vet hur det går till så ligger jag bara på en massagebänk tyst och slappnar av sen går Pernilla runt och känner in alla energier och budskap hon får till sig och efteråt återberättar hon det. Igår hade hon fått upp Totte och en känsla av att jag har haft panikångest, detta stämmer så himla bra för jag har haft panik dom senaste veckorna för jag har varit så rädd att förlora Totte eftersom han har mått sådär på senaste. Totte hade då kommit med budskapet att jag ska ta det lugnt och inte vara rädd, för allt kommer bli bra oavsett vad som händer. Då fick jag rysningar genom hela kroppen och började gråta. Hon sa att Totte är inte alls rädd, han är lugn över vad framtiden har att bjuda på, så fint.

Hon fick till sig väldigt mycket ljus, hopp och glädje. Min framtid ser jättebra och ljus ut om jag bara vågar släppa in det. Jag måste bli bättre på hur jag pratar till mig själv eftersom jag är väldigt duktig på att prata illa om mig själv och vara dum mot mig själv, detta påverkar mer än man tror. Jag ska också släppa alla mina rädslor för det kommer bli bra oavsett, framtiden ser väldigt ljus ut. Det är något jag verkligen kommer få jobba med men jag har lovat mig själv att utmana mig själv och göra lite av mina rädslor, vad är det värsta som kan hända? Eftersom hon kände allt med panikångest så sa Pernilla att troligtvis kommer jag få en ganska rejäl panikattack och sen kommer allting släppa, allt gammalt som jag går och bär på.

Så jag känner mig glad och trygg. Trygg över att framtiden ser ljus ut och att jag jobbar med mig själv. Efter att ha varit elak mot mitt psyke och min kropp i 22 år är det dags att ta hand om den till fullo!

Gillar

Kommentarer