LINN DÖSSING

Min fredag

Hej mina fina!

Gud vilken mysig dag jag hade igår, en dag helt i min smak! Dagen började med att jag, Moa och mamma begav oss till City Gross och handlade riktigt god frukost med frallor, juice, gott pålägg och ja, ni ser ju på bilden! Efter att ha suttit och pratat ett bra tag vid bordet får jag ett sms att min mobil är klar att hämtas från lagningen, så Moa och jag kör dit direkt! Hade sån tur så fick en helt ny mobil på garantin så det var underbart.

​När vi kom hem igen satte vi oss i ett varmt bad, alltså finns ju inget bättre! Satt där en bra stund innan vi gick upp och duschade av oss. Sedan var det bara dags att göra oss i ordning för vi skulle ju vara servitriser på mammas julfest, vilket var jätteroligt! Tyvärr slutade kvällen på akuten då en ramlade och slog i hakan i bordskanten.. Stackaren! 

Idag har jag bara tagit det lugnt eftersom jag fick ett sms om att jag blivit bokad på jobb en lördagkväll som denna, så det är faktiskt det enda jag gjort idag! Är helt slut nu så tänkte bara lägga mig i sängen och kolla ikapp youtube, så mysigt!

​Hoppas ni haft en underbar helg än så länge. 

Gillar

Kommentarer

fashionmallan
fashionmallan,
var gärna med i min bloggtävling... Gå då in på min sida!
nouw.com/fashionmallan
Dixi Wonderland,
Hoppas att det gick bra för personen som slog sig :/
dixiwonderland.com/
linndossing
linndossing,
Det gick som tur va bra!
nouw.com/linndossing
Nattis
Nattis,
Härligt!
nouw.com/nattis
linndossing
linndossing,
Var riktigt underbart!
nouw.com/linndossing