LINN DÖSSING

MIN FÖDELSEDAG

Alltså hur underbar dag hade inte jag? Bäst.

Dagen började redan 00.00 då jag var hemma hos Maja, hon sjöng för mig och jag fick present precis när klockan slog tolv, efter en stund åkte jag hem och sov någon timme. Jag vaknade igen redan klockan 6 på min födelsedag då pappa ringde och sa att han var framme på stationen. Moa kom hem runt den tiden också och kom in och sjöng för mig med frukost på sängen, finaste vännen. Efter några minuter rullade pappa in med sång och fina presenter, är verkligen så himla tacksam.

Vi drog igång dagen med pannkaksfrulle och kl 12 hade jag bokat tatueringstid, det tog ungefär 1,5h och efter det mötte vi upp Maja för att äta en lunch på Jensens Bøfhus. Vi satt och snackade i någon timme innan jag gick och handlade lite saker till kvällen, sedan var det bara att åka hem igen och pynta innan gästerna skulle dyka upp. Runt 20 kom dom och sedan hade vi en himla fin kväll, massa snack, massa spel och bara massa kärlek. Moa fick med en tårta hem från jobbet också så dom sjöng för mig innan vi åt den, en sån liten sak som betyder så mycket. Planen var från början att vi skulle dra ut och göra stan osäkert, men vi kände bara att vi inte orkade.. Vi skulle upp i tid dagen efter också eftersom det var 17 maj (kommer mer om detta i ett inlägg imorgon.)

Så tack alla inblandade för världens bästa dag och framförallt tack för alla gratulationer. Jag är så tacksam som har så många fina människor runt omkring mig, tack.

Gillar

Kommentarer