LINN DÖSSING

MIN FINA SYSTER

Detta meddelandet vaknade jag till imorse. Gissa om jag började gråta som en liten bebis? Svar ja. Min syster är så otroligt duktig på att berätta för mig hur stolt hon är och uppskatta mig något otroligt mycket, det är så fint. Jag är så tacksam över vår relation och att vi uppskattar varandra så mycket som vi gör, och ofta berättar hur stolta vi är över varandra, viktigt!

Idag har jag jobbat 12.30-21.00 och under hela tiden har jag chattat med SJ pga extrema problem med tågen. Jag ska ju på event i Hedemora på lördag men i närheten av stationen jag ska åka ifrån har det brunnit, så alla tåg är inställda. Jag har ringt & chattat med SJ men dom kunde inte svara på hur lördagen ser ut än så jag hade galen panik. Men ikväll fick jag reda på att tåget kommer gå från stationen efter så jag får köra dit och ställa bilen. Så min helg är räddad och jag kommer inte missa eventet, puh! Var nervös där ett tag!

Imorgon jobbar jag 7.30-15.00, mitt sista pass på mitt sommarschema, det har gått otroligt fort. Herregud!

Förresten, tusen tack för alla grattis till lägenheten, jag är så otroligt lycklig! Era ord gjorde mig varm i hjärtat <3

Gillar

Kommentarer

beakarlsson
beakarlsson,
Åh vilket gulligt sms<3
nouw.com/beakarlsson
linndossing
linndossing,
Verkligen! Blev så glad <3
nouw.com/linndossing
elinelmersson
elinelmersson,
Men åh, det där är ju verkligen det finaste!! Kram på dig <3
nouw.com/elinelmersson
linndossing
linndossing,
Visst är det!! Kram <3
nouw.com/linndossing