LINN DÖSSING

MIN DAG I BILDER - ULLARED

Igår var det upp med tuppen klockan 6 för att åka mot Ullared! Emelie hämtade oss vid 7 och vi var framme på Gekås ungefär 9.30! Då tog vi en varsin kundvagn och började röra oss inåt i varuhuset där det som tur var var väldigt lite folk, så skönt!

Vid 12 var det dags för lunch och jag tog det som jag alltid brukar, köttbullar och potatis, mums! <3 På bild 2 ser ni mig och Sarah när vi sitter och vilar medans Emelie springer rundor, kort härefter tog vi en fika för att fylla på blodsockret några timmar efter lunch.

Till sist gick vi på inredning och julavdelningen, där gick vi självklart längst haha! Jag är ju en sucker för julen så handlade på mig lite som jag självklart kommer visa här längre fram. Så här så det ut när vi kom ut, några tusenlappar fattigare och massa fina saker rikare!

Det blev proppfullt i bilen på vägen hem, som det ska vara ;) Halvvägs hem stannade vi på Max för att få lite mat i magen! Det var ganska halt när vi körde hemåt så vi fick ta det väldigt lugnt, alltid säkerheten först!

Eftersom vi lämnade Sarah i Trelleborg passade vi på att köra inom Sofie, Marcus och sedan pappa för att lämna saker jag handlat till dem. Jag passade självklart på att mysa med min favorit så mycket som möjligt under dem 5 minuterna, all tid man får med honom är värdefull! Sedan fortsatte vi resan hemåt och Emelie är ju bäst som kört hela resan, my love!

Hade en så himla mysig dag och är så otroligt tacksam för mina vänner, inser det mer och mer varje dag, fan vad jag har bra vänner! Kommer självklart visa er saker jag köpte längre fram, så stay tuned!

Gillar

Kommentarer

megkaup
megkaup,
jäklar vad mycket grejer ni fick med er! har själv aldrig varit på Ullared men det står på min bucket list 😉
nouw.com/megkaup
linndossing
linndossing,
Haha, det får man alltid 😉 Det måste du ju!! Kram<3
nouw.com/linndossing
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Fina vänner är verkligen underbart och fantastiskt! kram
nouw.com/juliavnmelin
linndossing
linndossing,
Visst är det, så fint <3
nouw.com/linndossing