LINN DÖSSING

MIN DAG I BILDER - TORSDAG

Idag har jag haft en helt magisk dag och verkligen tagit hand om mig själv. Jag ska på student imorgon och kände för att snygga till mig rejält så dagen började med fotvård. Jag har vårtor och har testat med ALLT att få bort det men ingenting fungerar så nu går jag på fotvård var sjätte vecka och håller tummarna!

När jag var klar där gick jag vidare till nästa ställe, vilket var frisören! När jag satt och vänta kom det in en anka och hennes små bebisar, sååå gosigt!! Dom kommer in någongång om dagen och det är ju bara för gulligt!! Jag gjorde inte mycket mer med håret än att fräscha till det och tunna ur det, alltid lika skönt! Känns som jag var där nyss men det var tydligen i slutet på mars så det var verkligen dags!

Både mamma och jag var hos frisören så när vi var klara käkade vi lunch sen körde vi hem till Åsa för att hjälpa till och förbereda inför studenten imorgon, vi satte upp tält och det tog sin lilla tid trots att vi var 6 personer haha men fint blev det! Ser så mycket framemot imorgon <3

Ikväll var jag på C4 för att hämta ut två paket i instabox! Så jäkla smidigt, beställde igårkväll och fick hem det idag liksom. Köpte även ett par skor som jag tänkte ha på studenten imorgon. Har länge letat efter ett par klackar med låg klack för jag kan inte gå i klackar haha och hittade äntligen det!!

Här har ni vad jag beställde! Har äntligen testat Ida Warg's nya brun utan sol och fasen vad bra den var!! Denna ska jag verkligen fortsätta använda, så skönt att känna sig fräsch men inte behöva utsätta kroppen för så mycket sol. Resten var mest bra att ha från apotea, ska testa sol-tabletter och se om det hjälper mot mina soleksem!

Och här har ni skorna! Ni kan hitta dom här om ni är sugna! LÄNK

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Alltså jag har aldrig någonsin sett något sötare hihi ❤️❤️❤️❤️ Stor kram
nouw.com/happym
amandasääv
amandasääv,
Instabox är så smidigt!! Så fina skor 😍
nouw.com/amandasääv
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon fina du! Åh men jag tror jag smäller av så söta! Så roligt att dom brukar göra sådär då och då! Djur är ju verkligen livet! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Frulindhamn
Frulindhamn,
Men på riktigt? Jag klarar inte av det här, dör sötdöden nu. Den bara tar med sig kidsen och kikar in en sväng då och då? HERREGÖÖÖÖD!!!
nouw.com/frulindhamn
celinelundqvists
celinelundqvists,
Hahaha men ankorna??? Vandrar de bara in? Jag orkar inte <333
nouw.com/celinelundqvists
faltinnatalie
faltinnatalie,
Nej men vad gulligt med ankorna!! OCh skorna var ju hur snygga som helst! <3
nouw.com/faltinnatalie