LINN DÖSSING

MIN ÄLSKADE VÄN SKA BLI MAMMA

Om ni bara visste hur länge jag har hållit tyst om detta. I tvåååå långa månader har jag vetat att min älskade och fina vän @artibus ska bli mamma. Ni skulle sett min reaktion när hon skrev det, jag skrek rakt ut. Jag vet verkligen hur länge dom har kämpat och hur mycket dom har velat det här, så att det nu ligger en liten bebis i Emelies mage gör mig varm i hela hjärtat.
Jag vet även att Emelie kommer bli den bästa mamman någonsin. Hon är den klokaste och mest genuina människan jag känner. Hon ser ingen skillnad på olika människor oavsett hur man ser ut och DET är så viktigt att fler barn får växa upp och lära sig det från första stund.

Det finns så mycket jag vill skriva och så mycket jag kommit på dessa två månaderna men nu står det helt tomt. Jag är verkligen mållös för jag är så glad, som jag gråtit alltså!!!! När Emelies event ställdes in blev jag helt förkrossad och Emelie skrev då att hon visste hur hon skulle fylla mitt hjärta igen, så fick jag den där raden ”jag är gravid”, herregud alltså. Meddelandet på sista bilden fick jag av Emelie i måndags, började alltså dagen med att gråta. Det gjorde mig så varm i hjärtat. Raden ”tack för att du är en trygghet för mig och mitt ofödda barn”. Tack Emelie för att du är en trygghet och för att jag får vara med på denna resan.

  • Postad i: LIVET

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Men alltså sitter här och gråter av lycka, gud så fint! Jag är så himla glad för hennes skull! Hon kommer bli en sån otroligt fin mamma, åh! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
linndossing
linndossing,
Det har jag också gjort många gånger kan jag säga 😍 Det kommer hon verkligen <3 Kram
nouw.com/linndossing
ArielC
ArielC,
Ååååååå! Gratulerer så mye til hun!! 😍
nouw.com/arielc
linndossing
linndossing,
Jaaa så magiskt 😍
nouw.com/linndossing