LINN DÖSSING

MIN ÄLSKADE MISSI

Det värsta som någonsin kunde hända har idag hänt. Jag fick reda på att Missi har en tumör i hela magen och kommer inte att klara det. På måndag lämnar hon oss och jag vet inte riktigt hur jag ska klara detta. Hon har varit min i endast 9 månader men har gjort ett avtryck i hela min familj, alla älskar henne till döden och hon är så himla speciell. Usch vad tårarna rinner när jag skriver detta. Det var inte såhär det var tänkt.

Jag tyckte Missi hade gått upp i vikt väldigt fort utan att jag bytt foder eller något och ville ta henne till veterinären för att kolla så allt stod rätt till. Mamma förberedde mig på att det kunde va något som växte i hennes mage men jag ville inte tänka på det, det är ju det sista man vill. Men idag när veterinären sa "vi har tyvärr dåliga nyheter" förstod jag direkt.

Så vi har haft gråtfest hela dagen, hela familjen. Missi förstår som tur är inte vad som händer, vi myser på som vanligt. Bara det att hon får massa blötmat, godis och allt hon älskar. Vår sista helg tillsammans ska bli den absolut bästa helgen för oss båda. Den ska vi minnas för alltid.

Det är så svårt att förklara känslorna jag har för Missi. Mitt första egna husdjur, min första katt. Tanken var inte ens att hon skulle komma till mig men jag är så glad att det blev så tillslut. Hon har klamrat sig fast i mitt hjärta för alltid, så himla himla djupt. Jag tycker om katter men Missi är så speciell, hon är så snäll och vill bara gosa. Hon ska mysa hela tiden och så fort man ger något annat uppmärksamhet kommer hon och stryker sig mot benet och mjuar. Åh vad ensamt det kommer vara utan dig.

Jag kommer sakna att alltid ha någon att prata med här hemma. Jag kommer sakna att det alltid är någon som står och väntar i fönstret när man kommer hem. Jag kommer sakna att bli väckt på morgonen av att någon mjauar och vill ha mat. Jag kommer sakna att ha dig liggandes på magen och bara spinna för du myser så mycket. Allt jag tänker på kopplar jag till dig, jag kommer sakna dig så mycket Missi, men det är för ditt bästa. Jag skulle aldrig kunna se dig lida, jag önskar bara att jag kunde få detta att försvinna.

Är så glad över att du har varit min livskamrat och för att du har älskat mig som ingen annan gjort. Mamma kommer bära med sig dig för alltid min älskade katt. Usch vad jag gråter. Fan vad jag kommer sakna dig. Jag älskar dig mer än ord kan beskriva.

Gillar

Kommentarer

Matildaogren
Matildaogren,

Börjar gråta av att läsa detta. Fy. Tycker så synd om dig och förstår precis din kärlek du känner för henne. Har själv två stycken och kärleken är obeskrivlig. Vad orättvis världen är. Jag beklagar verkligen!!! Skickar massor av styrkekramar<3

nouw.com/matildaogren
isabylund
isabylund,
artibus
artibus,

De gör så ont i mitt hjärta att läsa detta, jag vågade knappt gå in på inlägget för jag visste ju vad som hänt. När jag förlorade min första egna katt utav att någon körde på henne trodde jag att jag själv skulle dö. Nu är de bara dagar kvar tills de är 6 månader sedan, konstigt nog så läker tiden alla sår. Hon var precis som du skriver, min livskamrat. Men man ska aldrig glömma, aldrig sluta älska aldrig aldrig aldrig sluta sakna. För genom saknaden, skratten, tårarna och kärlek så lever min Kida kvar. Precis som din lilla prinsessa kommer göra. Njut utav denna helg tillsammans, fast jag vet att de är otroligt blandade känslor. All kärlek till er🤍

nouw.com/artibus
hilmak
hilmak,

Men åh Linn❤️❤️ Åh jag får så ont i magen och jag lider så enormt med dig och fin familj. 💔 Allt jag kan säga är att jag verkligen önskar att ni får några mysiga sista dagar tillsammans❤️❤️ STOR kram!!! ❤️

nouw.com/hilmak
happyM
happyM,

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

nouw.com/happym
JossusTravelPics
JossusTravelPics,

Åh vad jag lider med er. Håller tummarna att ni fick fantastiska dagar ihop och önskar dig all styrka som krävs för att orka gå igenom sorgen. Kramar

nouw.com/jossustravelpics