LINN DÖSSING

MIN ÄLSKADE KROPP

Hej fina ni. Vill bara börja med att tacka er för alla hälsningar och fina ord på mitt förra inlägg. Jag mår bättre och kommer tillbaka sakta men säkert. Jag har valt att inte svara på kommentarer just nu då det stressar mig, men jag läser och tar in varje ord ni skriver. Är så tacksam! Tusen tack.

Som ni vet handlar min blogg mycket om kroppspositivitet och att man ska älska sin kropp precis som den är, oavsett hur den ser ut. Men det är absolut inte det lättaste, jag lovar jag vet! Jag har hatat min kropp otroligt mycket hela livet fram till i våras ungefär. Det är så otroligt tröttsamt, det tar så mycket energi och det gör verkligen inte något bättre.

Jag har alltid pendlat mycket i vikt, genom hela livet. Har alltid tänkt ”om jag någon gång blir sådär smal, då kommer jag vara lycklig” och NEJ. Oavsett hur jag har sett ut har jag sett mig själv som FÖR tjock, FÖR ful, FÖR äcklig. För det sitter i huvudet, inte i kroppen. Men när jag började må bättre psykiskt började jag också inse att jag är så otroligt fin precis som jag är och jag ska inte förändra mig för NÅGON annan än mig själv. Så länge jag mår psykiskt och fysiskt bra får jag se ut exakt som jag gör. Så jag tänkte ge er några tips som kanske kan hjälpa er att börja älska er kropp. Men kom ihåg att det tar tid, kärlek är något man bygger upp.

1. Ta bilder på dig själv naken. Det låter kanske konstigt men herregud vad det har hjälpt mig! Att ta bilder och kolla på dom ofta och då varje gång tänka något positivt om sin egen kropp, INTE något negativt. När jag tog bilderna som är med i detta inlägget kunde jag inte sluta titta på bilderna för jag tyckte jag var så satans snygg, det ni! Tänk vad långt man kommit då.

2. Ställ dig framför spegeln varje dag och säg minst 3 positiva saker om dig själv. Det är ganska likt det ovanför men detta har verkligen hjälpt mig också, jag har hittat så mycket fint med mig själv, herregud jag är så vacker? Och ni är så vackra precis som ni är? Önskar jag kunde trolla in det i huvudet på er!

3. Ha kl��der som gör dig bekväm! När du känner dig bekväm i det du bär utstrålar du genast mycket mer energi och självsäkerhet! För då känner man sig bekväm och snygg! Jag klär mig endast i kläder jag känner mig bekväm i, sen vad andra tycker om det skiter jag själva fasen i.

Hoppas dessa tipsen kunde hjälpa er lite och att ni kan lära er att älska era kroppar. Jag önskar genuint att en dag älskar vi alla oss själva precis så som vi är, för det är det vi förtjänar. Puss och kram <3

Gillar

Kommentarer

carroat
carroat,
Hoppas du har en fin måndag och härlig start på veckan! 😍
nouw.com/carroat
Matildaberlin
Matildaberlin,
Du är verkligen HELT OTROLIG HJÄRTAT!! Var va du när jag var typ 15 och hade behövt dig som mest?? Sån otrolig förebild och inspirationskälla ❤️😍❤️❤️❤️❤️❤️😍❤️
nouw.com/matildaberlin
celinelundqvists
celinelundqvists,
Men alltså hur många gånger har man inte tänkt det där "om jag bara var sådär smal så hade jag varit lycklig" så hemskt att man verkligen grundade lycka i vikt, nej du är fantastisk! En förebild!
nouw.com/celinelundqvists
Emmamehrali
Emmamehrali,
Jag blev så sjukt imponerad på dig när jag såg detta på instagram! Du har en sådan styrka och modigheten, GUD vad jag önska att jag vore som dig ibland KRAM <3
nouw.com/emmamehrali
linneavn
linneavn,
Du är så himla bra underbara Linn!😘
nouw.com/linneavn
FilippaLinton
FilippaLinton,
Fina du! Vilken förebild!!!<3
nouw.com/filippalinton
FilippaLinton
FilippaLinton,
Fina du! Vilken förebild!!!<3
nouw.com/filippalinton
ArielC
ArielC,
Du og kroppen din er helt fantastisk! Jeg er så glad bloggverdenen har deg, for mengden motivasjon og glede dine innlegg har gitt meg kan ikke måles! ♥️
nouw.com/arielc
carroat
carroat,
Hoppas du haft en härlig helg! 😍
nouw.com/carroat
isabylund
isabylund,
Linn, du är en fucking stjärna. DU BEHÖVS!! Sånt här hjälper så många, du anar inte <3
nouw.com/isabylund