LINN DÖSSING

MATLISTAN

Hittade denna listan hos fina Mathilda som förövrigt har världens bästa blogg, framförallt för oss vegetarianer. Hon lägger upp massa recept och nu har hon börjat med "Mathilda testar" där hon jämför olika vegetariska märken, så himla kul!

Vad finns alltid i din kyl? – Pepsi max, mjölk, ägg (viktigt med mjölk och ägg så man kan göra pannkakor när man vill), vatten, sylt, matlagninggrädde, gräddfil/cream fraiche. Det är de första sakerna jag tänker på!

Vad finns aldrig i din kyl? – Eftersom jag är vegetarian finns aldrig kött, fisk eller fågel i min kyl! Annars är det ketchup, ytterst få saker jag kan ha ketchup till så skulle nog aldrig köpa hem det. Nyponsoppa, animaliskt pålägg och bubbelvatten tar heller aldrig plats i min kyl.

Nämn en underskattad smak/smakkombo i bakverk. – Jag äter ytterst sällan bakverk men något jag tycker kan vara gott är att blanda sött och salt, den kombon tror jag mycket på!

Nämn en överskattad smak/smakkombo. – Ketchup till typ allt?! Det enda jag kan ha det till är pasta och då är det ytterst lite haha, det smakar liksom som att pressa en tomat och ösa på strösocker, så sött.. Nae den går inte hem hos mig faktiskt. Minns ni när det va en "hype" att ha ketchup till pannkakor? Nej fy kan inte ens tänka mig hur äckligt.

Vad äter du helst till frukost? – Gröt tycker jag om för det är det jag håller mig mätt på längst, men kan tycka det är ganska tråkigt tyvärr haha. Men annars älskar jag smoothie och pannkakor/bananpannkakor!

Vad skulle du aldrig äta till frukost? – Som Mathilda skrev tänker säkert många "lagad mat" på denna punkten men likt Mathilda har jag inga problem med att äta lagad mat till frukost haha. Eller ja, lagad mat kan jag äta men hade nog aldrig kunnat äta riktigt fet mat till frukost, där går min gräns. Annars kan jag äta det mesta!

Gillar

Kommentarer

JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Åh,vilket bra tips på blogg,så FIN och härlig mix,TACK. Vilken rolig lista! Sov så sött <3
nouw.com/juliavnmelin
linndossing
linndossing,
Men visst, hon är så duktig! Tack vännen <3 Kram
nouw.com/linndossing
Hilma
Hilma,
så kul att få läsa hjärtat! Håller verkligen med om det där med ketchupen, det är ju verkligen inte gott Hahaha! ❤️
nouw.com/hilma
linndossing
linndossing,
Så roligt att höra! Men ellerhur?! Usch <3 Kram
nouw.com/linndossing
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Du och dina fantastiska bilder vännen, man blir så glad av dom. Verkligen en underbar lista att få ta del av! Haha gräddfil är något som alltid finns hemma här med så man kan göra sås 😊 kramar <3
nouw.com/sofialissmyr
linndossing
linndossing,
Men så glad du gör mig, tack hjärtat! Ja men det är så bra, det kan man göra så mycket med! Kram
nouw.com/linndossing
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhhh! Såg också den här listan och blev lite sugen på att göra den, men så kom jag av mig. Men nu så, nu får det bli =) Verkligen SÅ kul att läsa dina svar hjärtat =) STOR KRAM <3
nouw.com/matildaberlin
linndossing
linndossing,
Så roligt att läsa dina svar också vännen! Kul att du gjorde den <3 Kramar i tusen!!
nouw.com/linndossing
evelinarou
evelinarou,
Jag gillar också att äta gröt till frukost! 😃 <3
nouw.com/evelinarou
linndossing
linndossing,
Ja det gör verkligen en så himla mätt!
nouw.com/linndossing
elinelmersson
elinelmersson,
Men åhhh vilket härlig inlägg!! Hoppas du får världens finaste valborg tjejen <3
nouw.com/elinelmersson
linndossing
linndossing,
Så kul att höra! Det hade jag, hoppas detsamma för dig <3
nouw.com/linndossing
Lillymihlte
Lillymihlte,
Vilket härligt inlägg vännen, håller med om att lagad mat inte passar sig till frukost men bananpannkakor däremot - mums! 😍🥞 Kram fina hjärtat!!
nouw.com/lillymihlte
linndossing
linndossing,
Så roligt att höra! Nämen?! Tacos till frukost, mums ju 😉 Men håller med, bananpannakakor är fantastiskt! Kram vännen <3
nouw.com/linndossing
Louiseelinore
Louiseelinore,
Tack för tipset! 😃
nouw.com/louiseelinore
linndossing
linndossing,
Varsågod! <3
nouw.com/linndossing
happyM
happyM,
Men va, ingen ketchup??? Hm, skulle inte överleva haha. Så himla kul lista verklgien 😃 ❤️ Kram
nouw.com/happym
linndossing
linndossing,
Haha åh det där är så himla olika, tur det 😉 Så kul att göra! Kram <3
nouw.com/linndossing
Amanda (Swedish Passport),
Så himla kul att läsa och alltså håller så med dig om ketchupen! Varför förstöra mat med den skiten liksom, haha 😉 Jag kan nog äta det mesta till frukost jag med, är inte helt ovanligt att jag äter rester från gårdagens lasagne till frukost om jag är hungrig 😉
swedishpassport.com
linndossing
linndossing,
Haha men ellerhur?! Förstör ju all smak maten redan har.. Haha ja det är verkligen gott, framförallt om man går upp lite senare! Frukost och lunch direkt haha!
nouw.com/linndossing