LINN DÖSSING

MATLISTAN

Hittade denna listan hos fina Mathilda som förövrigt har världens bästa blogg, framförallt för oss vegetarianer. Hon lägger upp massa recept och nu har hon börjat med "Mathilda testar" där hon jämför olika vegetariska märken, så himla kul!

Vad finns alltid i din kyl? – Pepsi max, mjölk, ägg (viktigt med mjölk och ägg så man kan göra pannkakor när man vill), vatten, sylt, matlagninggrädde, gräddfil/cream fraiche. Det är de första sakerna jag tänker på!

Vad finns aldrig i din kyl? – Eftersom jag är vegetarian finns aldrig kött, fisk eller fågel i min kyl! Annars är det ketchup, ytterst få saker jag kan ha ketchup till så skulle nog aldrig köpa hem det. Nyponsoppa, animaliskt pålägg och bubbelvatten tar heller aldrig plats i min kyl.

Nämn en underskattad smak/smakkombo i bakverk. – Jag äter ytterst sällan bakverk men något jag tycker kan vara gott är att blanda sött och salt, den kombon tror jag mycket på!

Nämn en överskattad smak/smakkombo. – Ketchup till typ allt?! Det enda jag kan ha det till är pasta och då är det ytterst lite haha, det smakar liksom som att pressa en tomat och ösa på strösocker, så sött.. Nae den går inte hem hos mig faktiskt. Minns ni när det va en "hype" att ha ketchup till pannkakor? Nej fy kan inte ens tänka mig hur äckligt.

Vad äter du helst till frukost? – Gröt tycker jag om för det är det jag håller mig mätt på längst, men kan tycka det är ganska tråkigt tyvärr haha. Men annars älskar jag smoothie och pannkakor/bananpannkakor!

Vad skulle du aldrig äta till frukost? – Som Mathilda skrev tänker säkert många "lagad mat" på denna punkten men likt Mathilda har jag inga problem med att äta lagad mat till frukost haha. Eller ja, lagad mat kan jag äta men hade nog aldrig kunnat äta riktigt fet mat till frukost, där går min gräns. Annars kan jag äta det mesta!

  • Postad i: LISTOR

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Men va, ingen ketchup??? Hm, skulle inte överleva haha. Så himla kul lista verklgien 😃 ❤️ Kram
nouw.com/happym
linndossing
linndossing,
Haha åh det där är så himla olika, tur det 😉 Så kul att göra! Kram <3
nouw.com/linndossing
Amanda (Swedish Passport),
Så himla kul att läsa och alltså håller så med dig om ketchupen! Varför förstöra mat med den skiten liksom, haha 😉 Jag kan nog äta det mesta till frukost jag med, är inte helt ovanligt att jag äter rester från gårdagens lasagne till frukost om jag är hungrig 😉
swedishpassport.com
linndossing
linndossing,
Haha men ellerhur?! Förstör ju all smak maten redan har.. Haha ja det är verkligen gott, framförallt om man går upp lite senare! Frukost och lunch direkt haha!
nouw.com/linndossing