LINN DÖSSING

MÅNDAGENS HUMÖRSVÄGNINGAR

Alltså herregud vilken dag jag haft? Livet och humöret har verkligen gått upp och ner, till vänster och höger och hit och dit. Här snackar vi toppar och dalar alltså.

+ Jag vaknade upp väldigt glad och pigg när klockan ringde 06.15. Jag jobbade dag idag vilket jag inte gjort på länge och därför haft lite ångest inför. Men jag älskar det. Det är skitjobbigt på kvällen/natten innan för jag kan inte somna men sen är det ju så jäkla skönt. Att gå upp tidigt och sen komma hem vid 16 för att ha hela kvällen framför sig. Perfekt!

- Jag och min syster ska på weekend till Stockholm för att gå på Mathilda och Andrea's livepodd (trodde vi). Vi har suttit fastklistrade vid telefonerna hela dagen för att få tag i biljett. Samma sekund som Andrea la ut länken var vi inne och bokade, men då var det redan slut. Som ni ser på bilden nedan fick jag mailet 13.00 (när biljetterna släpptes) och då är evenemanget redan fullt. Wiho kul :) Men vi drar på en weekend ändå och hoppas på något underligt vis att vi får biljetter tillslut.

+ Idag var det dags för mitt första lönesamtal någonsin och det gick så himla bra. Jag kan få lite panik ibland för att jag kan utvecklas (jag vill kunna allt direkt) men också glad över att jag är öppen för utveckling. Jag trivs så himla bra på mitt jobb och med mina kollegor och det var jag noga med att säga. Tycker det är viktigt att få fram.

- Min syster fick ett sjukt jävla dåligt besked och jag kokar inombords. Jag lovar att ni kommer få höra mer om det här för nu är jag riktigt jävla trött på att våra myndigheter skiter själva fan i personer som mår dåligt och behöver hjälp. Fan vad arg jag är alltså. Jag har bett Sofie skriva ihop hela sin historia, sen ska jag publicera det här och sprida det överallt så folk kan se hur illa det är. Man går inte hemma för att man är lat, som vissa tydligen verkar tro. Alla är fan inte gjorda för att jobba 100%. Ugh, finns så mycket att säga om detta jävla ämnet. Men det gör mig så arg så ska försöka släppa det för stunden.

Överlag har min måndag varit bra för jag vet att det kommer lösa sig för min syster och vi kommer ha en mysig weekend i Stockholm även utan livepodd. Men tråkigt när man ser framemot saker som inte blir av! Hoppas ni har haft en fin start på veckan <3

  • Postad i: LIVET

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon fina du! Jag ser fram emot att få läsa det inlägget om henne, tycker sånt där är så sjukt viktigt att prata om. Det pratas alldeles för lite om och det är ju så många som inte blir behanlade bra av myndigheterna tyvärr. All kärlek och styrka till henne <3 <3
nouw.com/sofialissmyr
ottilialof
ottilialof,
Jag ääälskar också att jobba dag och ha hela kvällen framför sig <3
nouw.com/ottilialof