LINN DÖSSING

MAGI X 2

Fantastiska sol! Tack för att du lyser med din närvaro varje dag <3

Godkväll fredag! (Velat ha det till lördag hela dagen.. men nu är det ju faktiskt lördag så). Vilken underbar dag jag haft alltså, är det ens tillåtet att ha så bra människor i sitt liv som jag har?! Världens finaste folk!

Lite efter lunch hämtade Moa mig och vi begav oss till C4 shopping, Moa var en fin en och bjöd mig på lunch när vi kom dit (tack vännen) och sen vandrade vi vidare i butikerna. Jag var inte ute efter något men följde med ändå, alltid roligt att bara kolla ju! När jag kom hem åt vi middag och sedan la vi oss i soffan resten av kvällen, så mysigt!

Här ser ni mig i mitt badrum. Var taxi till min moster och efter det hämtade jag hem Moa eftersom hon ska sova hos mig, så jag passade på att tvätta bort sminket innan jag körde moster!

På tal om tvätta, senast jag var på Ullared köpte jag en ”rengöringsborste” som kom med 5 olika borstar. Det va peeling, rengöring, massage och allt vad det var, började i vilket fall som helst använda den igår och den var ju magi?! Tycker det är så tråkigt att tvätta ansiktet och sådär på kvällen (framförallt om jag inte haft smink på dagen) men nu blev det genast roligare med denna borsten!! Så fantastisk. Om ni vill kan jag kolla upp vad den heter så ni också får magi i ert liv, fantastiskt!

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,
Det är verkligen sååå härligt med sol! 😍 Hoppas du har en skön kväll finaste!
nouw.com/hilma
linndossing
linndossing,
Ja det är galet hur glad den gör en! Detsamma till dig <3
nouw.com/linndossing
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh men så härligt när man känner att man har så många fina människor runt omkring sig! 😍🌟 Kram sötnosen!
nouw.com/lillymihlte
linndossing
linndossing,
Ja det är underbart! Massa kramar min vän <3
nouw.com/linndossing