LINN DÖSSING

LÖRDAG & SÖNDAG

Lördag 15 september:

Jag passade på att sova ut då jag visste att det skulle bli en lång natt eftersom vi skulle på fest. Min kusin skrev till mig att dom var nere i Malmö så jag och Sofie passade på att äta lunch med dom vilket var jättemysigt! När vi kom hem igen började vi fixa oss i lugnt tempo, det är ju så skönt att slippa stressa. Inflyttningsfesten var väldigt roligt tills vi skulle dra ut då det var en av tjejerna som blev jättedålig och eftersom hon är diabetiker blev vi extra uppmärksamma! Jag Sofie och en tjej till stannade med henne och hade koll så hon mådde bättre. Runt 4 kom hennes sambo hem så då hämtade Marcus oss så vi kunde hem och sova, vi visste nämligen att klockan stod på 8.30..

Söndag 16 september:

​Runt 10 i söndags kom mamma, moster och mormor hem till Sofie med frukost, vi hade nämligen bokat en heldag på emporia som vi alla var väldigt taggade på! Vi åt frukost och pratade massor innan vi tog bilen till emporia, väl där shoppade vi, åt lunch och innan vi åkte hem fikade vi. Vi har alltid lika mycket att prata om och jag trivs något otroligt i deras sällskap, vi är lika öppna allihopa och har alltid lika mysigt. Värderar dessa relationerna till tusen!

När jag kom hem igår åt jag lite rester innan jag tog ett bad i jacuzzin, gick sedan och la mig väldigt tidigt för att ta igen sömnen från natten innan!

​Har ni haft en fin helg? Vad har ni gjort?

Gillar

Kommentarer

Netti Starby,
Vilken skojig helg du har haft! 😃 Kramis
starbys.se
Angelica,
Vad fina ni är som stannade & höll koll!
angelicawahlin.se
Sara,
Lät som bra dagar 😊
sarakarlson.blogg.se