LINN DÖSSING

LONG TIME NO SEE

Nu var det ett tag sen jag var här inne och pratade med er. Min vecka har varit otroligt upp och ner och det har hunnit hända så mycket att jag själv inte hänger med. Det började med att jag bokade en tid för att pierca bröstvårtan, har velat göra det sen jag gick i högstadiet men inte vågat pga smärtan. Dock ångrar jag att jag väntat så länge för det tog inte ens en sekund så hann inte känna någon smärta, så om ni funderar på det men inte vågar pga smärta så SHOT! Det är värt det.

På kvällen när jag kom hem började jag känna mig svimfärdig, svettades och kände mig febrig. Trodde direkt att det berodde på piercingen eftersom jag började få lite ont efter någon timme, dock gick alla symptom över inom någon timme så jag tänkte inte mer på det. Jag var ganska trött på fredagen och lördag men det var ingenting jag reagerade på då jag varit ganska trött på senaste, framförallt på grund av vädret som går väldigt upp och ner. Jag jobbade jour under helgen och på lördagen åkte jag till jobbet och efter någon timme började jag känna mig febrig och konstig igen, valde då att ta febern och såklart, jag hade feber. Det var bara att ringa in någon annan och åka hem och lägga mig. Eftersom det var lördag fick jag vänta till igårmorse innan jag kunde testa mig så jag har varit isolerad fram till imorse när jag fick svar att testet var negativt. SÅ skönt!

Jag skulle egentligen börja mitt nya jobb imorgon men eftersom jag fick testa mig igår och vi inte visste hur långt tid svaret skulle ta valde vi att skjuta på det till nästa vecka. Har alltid oturen att bli sjuk när jag har som mest att se fram emot, men det finns ingenting att göra åt det och nu känner jag mig frisk igen så nu tar vi nya tag! Hur är det med er? Lyckas ni hålla er friska?

Gillar

Kommentarer