LINN DÖSSING

LONG TIME NO SEE

Nu var det ett tag sen jag var här inne och pratade med er. Min vecka har varit otroligt upp och ner och det har hunnit hända så mycket att jag själv inte hänger med. Det började med att jag bokade en tid för att pierca bröstvårtan, har velat göra det sen jag gick i högstadiet men inte vågat pga smärtan. Dock ångrar jag att jag väntat så länge för det tog inte ens en sekund så hann inte känna någon smärta, så om ni funderar på det men inte vågar pga smärta så SHOT! Det är värt det.

På kvällen när jag kom hem började jag känna mig svimfärdig, svettades och kände mig febrig. Trodde direkt att det berodde på piercingen eftersom jag började få lite ont efter någon timme, dock gick alla symptom över inom någon timme så jag tänkte inte mer på det. Jag var ganska trött på fredagen och lördag men det var ingenting jag reagerade på då jag varit ganska trött på senaste, framförallt på grund av vädret som går väldigt upp och ner. Jag jobbade jour under helgen och på lördagen åkte jag till jobbet och efter någon timme började jag känna mig febrig och konstig igen, valde då att ta febern och såklart, jag hade feber. Det var bara att ringa in någon annan och åka hem och lägga mig. Eftersom det var lördag fick jag vänta till igårmorse innan jag kunde testa mig så jag har varit isolerad fram till imorse när jag fick svar att testet var negativt. SÅ skönt!

Jag skulle egentligen börja mitt nya jobb imorgon men eftersom jag fick testa mig igår och vi inte visste hur långt tid svaret skulle ta valde vi att skjuta på det till nästa vecka. Har alltid oturen att bli sjuk när jag har som mest att se fram emot, men det finns ingenting att göra åt det och nu känner jag mig frisk igen så nu tar vi nya tag! Hur är det med er? Lyckas ni hålla er friska?

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,
Härligt med en piercing du viljat gjort länge nu äntligen är avklarat! ❤️
nouw.com/beattriicee
carroat
carroat,

Vad skönt att du mår bättre och att det inte var covid. Kul med ny piercing! 🥰

nouw.com/carroat
alexandrastrom
alexandrastrom,

Åh vad länge sen man gjorde en piercing överhuvudtaget! Ville själv göra en piercing i bröstvårtan, men precis som du, så har det inte blivit av pga smärtan 😆 skönt med ett negativt test!! Ta hand om dig fina du🤍

nouw.com/alexandrastrom
happyM
happyM,

Ihhh så kul med piercingen och åh så skönt att det inte var corona ❤️❤️ Puss

nouw.com/happym
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Vad spännande att du gjort något som du velat göra så länge! Skönt att det inte gjorde allt för ont! 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
artibus
artibus,

Åh krya på dig vännen och spännande med jobbet ❤️❤️

nouw.com/artibus
Emmamehrali
Emmamehrali,

Vad skönt att du inte hade covid!! Hoppas du mår lite bättre snart kraam 💖

nouw.com/emmamehrali
aliceemericsson
aliceemericsson,

Skönt att det inte var Corona, men hoppas du blir frisk snart! <3 Coolt att pierca bröstvårtan, det skulle jag nog aldrig våga, haha! Kram! <3

nouw.com/aliceemericsson
celinelundqvists
celinelundqvists,

Gud vilken lättnad att det inte var Corona! Hoppas jobbet går bra för dig när du väl börjar!

nouw.com/celinelundqvists
Hilma
Hilma,

Vad roligt med piercingen! Men krya på dig vännen, och hoppas du kan börja nya jobbet! Puss och kram! <3

nouw.com/hilma