LINN DÖSSING

LIVETS BÄSTA HELG

Tror inte det finns någon som älskar sin familj lika mycket som jag gör, herregud jag spricker av kärlek.

Den 27-29 april var mamma, Thomas, mormor och morfar och hälsade på mig. Alltså blev gråtfärdig när jag såg dom på centralen, vill träffa dom varje dag. Dom kom sent på fredagen så vi åkte bara hem, packade upp och sen la vi oss och sov sååå gott, jag kände mig verkligen så trygg.

Vi vaknade upp till ett soligt Oslo och denna dagen hade vi bestämt att vi skulle till Holmenkollen, Slottet och Karl Johan. Det är ett träningspass att ta sig upp till Holmenkollen men tji den som ger sig, det finns ju ett café på toppen! När vi kom upp satte vi oss såklart på caféet och fikade innan vi gick neråt igen. Vi hoppade av vid slottet, kollade där en snabbis sen gick vi hela Karl Johan för att avsluta med en glass på centralstationen. På kvällen hade vi bokat bord på Jensens Bøfhus så där satt vi i några timmar innan vi åkte hem för att lägga oss och sova, då var vi utmattade.

På söndagen var det flyttdags, men inte förrän på kvällen så vi hade hela dagen på oss att utforska Oslo ännu mer. Vid denna tiden på året hade båtarna till dom olika öarna börjat gå så vi packade med oss en picknickkorg och tog båten över till Hovedøya med Maja som sällskap. Så kul att både jag och Maja fick se en ny del av Oslo! När vi kom tillbaka till fastlandet åkte vi till regjeringskvartalet för att gå på "22 juli-sentret", mer om det i ett annat inlägg. Efter denna hemska men starka upplevelse åkte vi hem och vilade lite innan vi började flytta till nya lägenheten där vi bor nu, det tog någon timme sen var vi klara. Vi åkte in till stan för att äta på pinchos innan det var dags för gänget att lämnade Oslo och åka tillbaka till skåne. Hade gärna haft dom hos mig varje helg, finaste gänget.

Gillar

Kommentarer