LINN DÖSSING

LIVET VÄNDER FORT

Goddag vänner.

Min veckans planer blev inte riktigt som jag tänkt mig. I måndags hann jag slänga i min tvätt och hann torktumla lite av det innan pappa ringde och berättade att farmor varit tvungen att åka in till sjukhuset med ambulans. Så jag slängde ihop lite saker sen körde jag in och var med farmor hela kvällen. Hon hade haft ett magsår och hade endast 64 i blodvärde så hon behövde massa blod, så hon blev inlagd men idag mår hon bra och har fått åka hem! Pappa kom också upp så han sov hos mig senare och det var så himla mysigt!

Igår började jag och pappa med frukostbuffé innan vi körde till Media Markt, Biltema och Willys innan vi körde och hälsade på farmor på sjukhuset. Det var så himla skönt att få se att farmor mådde så mycket bättre än vad hon gjorde dagen innan. Efter vi hade varit och hälsade på körde pappa hem till sig och jag körde till jobbet och sov där till imorse. Om en liten stund ska jag till Media Markt igen och byta telefon, vilken tror ni det blir?

  • Postad i: LIVET

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Så snabbt livet kan vända alltså, det är sjukt! Man ska ta vara på tiden och att ta vara på varandra! Tänker på er <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
isabylund
isabylund,
Så skönt att hon ändå är okej <3 Mysigt med frukost tillsammans med pappsen också. Hoppas det fortsätter åt rätt håll för farmor. Stor kram!
nouw.com/isabylund